Cumpar Owner Cultiva Bug Eye
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Owner Cultiva Bug Eye
Cumpar voblere Owner Cultiva Bug Eye .
Eventuale oferte pe mp.
Multumesc.
Eventuale oferte pe mp.
Multumesc.
Re: Cumpar Owner Cultiva Bug Eye
Iar vrei sa rupi clenii Sorine acolo unde se scot cizme si sosete si uneori .... cate un cauciuc de tractor. Vezi ca a adus la Coco dar au sarit in aer preturile. Numai bine.
-
- veteran
Am eu unul la vanzare, dat la apa o singura data fara sa prinda vreu stiuca. Daca mai este valabil anuntul tau, Sorin. Ceva argintiu cu capul portocaliu.
Multumesc spiridusule, dar deja am 2 bucati silver crown...spiridusul scrie:Am eu unul la vanzare, dat la apa o singura data fara sa prinda vreu stiuca. Daca mai este valabil anuntul tau, Sorin. Ceva argintiu cu capul portocaliu.

Ala e beton la clean,stiuca,avat.Mi-i se pare mie sau reinvie Bugeye-ul? 

nu ti se pare , a reinviat de mult...SVF scrie:Ala e beton la clean,stiuca,avat.Mi-i se pare mie sau reinvie Bugeye-ul?

are el alte locuri... acolo nu mai e ce a fost o data..fflorin scrie:Iar vrei sa rupi clenii Sorine acolo unde se scot cizme si sosete si uneori .... cate un cauciuc de tractor. Vezi ca a adus la Coco dar au sarit in aer preturile. Numai bine.
fa o baie in Olt acolo la cauciucuri si ai sa gasesti...sorinB scrie:Cumpar voblere Owner Cultiva Bug Eye .
Eventuale oferte pe mp.
Multumesc.

Anunt valabil.

Baga-te tu si apoi mi le vinzi mie...bogdan_m. scrie:
fa o baie in Olt acolo la cauciucuri si ai sa gasesti...

m-am bagat, le-am cules, dar le-am lasat prin alte locuri....sorinB scrie:Anunt valabil.
Baga-te tu si apoi mi le vinzi mie...bogdan_m. scrie:
fa o baie in Olt acolo la cauciucuri si ai sa gasesti...
mai facem o baie mai incolo.....
iti dau o rotativa daca vrei,, oricum cred ca e a ta , ca numa tu dai cu dealea....