Cumpar oscilante Gipo
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

Cumpar oscilante Gipo
As vrea sa cumpar cateva linguri oscilante modelul Gipo, irlandeze (16 gr).
Ofer pret bun.
Tel: 0730 8888 17
Ofer pret bun.
- crapmaniacul
- veteran

Re: Cumpar oscilante Gipo
Doar modelul de irlandeza de la Gipo de 16 gr ma intereseaza si in stare cat mai buna. Multumesc.
Nu sunt eu mare stiucar dar modelu Rublex eira de 15g e identic cu ce vrei tu nu cred ca fac stiucile diferenta 
- crapmaniacul
- veteran

Ce sa zic, este si nu prea este asa ... Si in plus o Eira de care zici tu costa vreo 38 Ron ceea ce mi se pare usor exagerat si nejustificat, e la pret de vobler deja ...RYOBI scrie:Nu sunt eu mare stiucar dar modelu Rublex eira de 15g e identic cu ce vrei tu nu cred ca fac stiucile diferenta
Caut asadar in continuare iralndeze Gipo de 16 gr.
e edevarat, pretul pentru o Eira(produsa de Rublex)este foarte mare tinand cont ca nu mai sunt produse vechiul manufacturier ci de cei care au cumparat matritele
referitor la faptul ca stiucile nu fac nicio diferenta..te inseli.de multe ori oscilante copiate dupa modelul original,chiar si cele foarte ieftine pot face diferenta.de ce?-intrucat sunt facute din materiale cu densitate diferita.
nu mai zic de cele din argint produse acum mult timp de Gipo...
referitor la faptul ca stiucile nu fac nicio diferenta..te inseli.de multe ori oscilante copiate dupa modelul original,chiar si cele foarte ieftine pot face diferenta.de ce?-intrucat sunt facute din materiale cu densitate diferita.
adrian99 scrie: nu mai zic de cele din argint produse acum mult timp de Gipo...
2 tzacuri din astea am parcate prin cumetre....plang cu vorbe ca nu se mai gasesc
- crapmaniacul
- veteran

Ale tale erau tzac-urile alea doua ? Pfuooaa... Le-am gasit anul asta in doua stiuci prin Delta si ce m-am mai bucurat, chiar sunt prinz?toare.sosoktm scrie:adrian99 scrie: nu mai zic de cele din argint produse acum mult timp de Gipo...![]()
![]()
![]()
2 tzacuri din astea am parcate prin cumetre....plang cu vorbe ca nu se mai gasesc
adrian99 scrie:e edevarat, pretul pentru o Eira(produsa de Rublex)este foarte mare tinand cont ca nu mai sunt produse vechiul manufacturier ci de cei care au cumparat matritele
fara sa ma bag aiurea, diferente foarte mari nu sunt, aer, nori, vreme, perioada, densitatea materialului, componenta chimica, reflexia in apa, portanta...
SA FITI SERIOSI. cred ca totul se traduce in densitatea de peste.
@crapmaniacul - am un gipo de 16 gr, cu care nu am prins mai bine decat cu altele. Gasesti irlandeze facute dup-aia pe acelasi matrite, la un magazin de pe ghencea, Best fishing parca (e langa claumar)... nu stiu daca mai au 16 grame, dar aveau de 12 parca ultima data. infect lucrate, dar erau sub brand gipo...si ca bonus, erau si coclite.
Scuze interventia si spor la cautari.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
- crapmaniacul
- veteran

As vrea sa cumpar cateva linguri oscilante - doar modelul Gipo, doar irlandeze (16 gr).
Ofer pret bun.
Ofer pret bun.
- crapmaniacul
- veteran