cumpar okuma av15

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

cumpar okuma av15

Mesaj de edâ„¢ » 30 Iun 2008, 12:56

cumpar okuma avenger av15 stricate ptr piese de schimb,ma intereseaza in mod deosebit rotitza zimtzata pe care culiseaza tija tamburului(la a mea sau rupt doi dintzi si la strung nu merge facuta alta) si frana de pe tambur ca am pierdut-o,am inprovizat ceva dar nu e ca si cea originala,sta de 2 ani si am dat de ea si ma mananca sa o fac functionala

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Iun 2008, 19:34

Tu n-ai aflat inca ca mulinetele sunt consumabile ?? :)

Ma rog nu toate, exceptand cateva, printre care si SS Tournament, 8) . :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 01 Iul 2008, 08:36

ed, ti-am scris pe privat
I Fought The Law

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 01 Iul 2008, 09:44

pentru stiinta ta referitor la piese de schimb incearca orice okuma . Mecanismul de angrenare este identic la avenger, epix si acces (care e o mulineta de 40 ron). Diferentele sunt minime. Ce ti sa rupt tie se numeste roata melcata plana si este identica la toate seriile de mai sus. Mie mi s-au rupt 3 dinti dupa cea am scapat mulineta pe ciment. *(un epix pro 8 care avea 2-3 luni la activ).
Avenger frana e pe fata pe discuri de frictiune. Ce se putea rupe acolo nu stiu. Probabil ai pierdut capacul de tambur in care erau discurile.
the angler is catching xxx, not by the lure

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 01 Iul 2008, 16:24

capacul cu franele l-am pierdut nu s-a stricat eram in apa si am dat sa-l desfac sa schimb tamburul si a cazut in apa si dus a fost

atunci reformulez intrebarea "caut roata melcata plana de okuma avenger, epix sau acess "

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 02 Iul 2008, 06:50

ti-as trimite dar si mie imi lipseste una. Am incercat la cei la arrow dar nici o sansa de ei. Am facut rocada aia de la avenger am pus-o la epix si cea de acces la avenger.
Interesant cele rotiile folosite fac angrenajul sa functioneze mai silentios.
Succes
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6382
the angler is catching xxx, not by the lure

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 02 Iul 2008, 12:57

pai vezi ca nu ai intzeles despre ce e vb ,e vb de rotitza zimtzata care este angrenata de roata melcata, are un nit pe care vine o piesa cu sigurantza care culiseaza si in acelasi timp impinge si tija pe care vine tamburul

poate ai tu rotiza zimtzata si nu iti trebuie,am incercat de la alte mulinete si nu au diametrul asteia de la avenger av15

azi am dat de ea http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=1451

Scrie răspuns