Cumpar ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar ochelari polarizati
Daca are cineva de vanzare ochelari polarizati nou, sau stare f buna, astept mp! Ceva mai ieftin... Multumesc
Re: Cumpar ochelari polarizati
Ia-ti un jaxon sau ceva de la energofish din magazin...maxim 40 de lei
uite-te aici imposibil sa nu gasesti ceva.
Balzer am vazut cu 60lei, arata bine, si chiar se vede bine cu el.. Foloseste cineva Balzer? Sau jaxon ?sau Mikado? ET nu vreau...
Mai astept oferte.....
Un mic sfat daca se poate, luati-va unii adevarati (Cabelas,,Bass Pro)nu mai luati pliciuri de pe piata noastra.Vederea noastra merita multa,multa atentie.Si cei ieftini de acolo sunt cu mult mai buni decit cei de aici. Cu respect!
DA, chiar asa este, dar nu am acum xxxlei pt un ochelari de soare. Acum deocamdata vreau sa probez una mai ieftina la pescuit 

Gasesti mai multe modele pe Arany Janos nr.3 la Berci... daca vrei doar sa probezi poate ne intalmin pe malul apei si iti imprumut pe al meuE. Istvan scrie:DA, chiar asa este, dar nu am acum xxxlei pt un ochelari de soare. Acum deocamdata vreau sa probez una mai ieftina la pescuit

Trimite un mp cu nr de tel si te sun maine ... daca vremea e buna in fiecare a doua dupamasa ma gasesti in amonte de "insula partidului " ... padeland

REzolvat, multumesc!