Cumpar ochelari polarizati pentru pescuit noi sau in stare foarte buna, fara urme de utilizare.
As vrea Oakley sau ceva de calitate apropiata.
Cumpar ochelari polarizati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Cumpar ochelari polarizati
Liviu vezi ca Oaklay sunt pe un sit de pescuit din Ro....adica o firma care se chiama ..apa.ro....din pacate nu e voie sa fac reclama , dar cred ca ai inteles unde bat.liviu68 scrie:Cumpar ochelari polarizati pentru pescuit noi sau in stare foarte buna, fara urme de utilizare.
As vrea Oakley sau ceva de calitate apropiata.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
La Mall Vitan, la parter, gasesti un magazin de ochelari de vedere si de soare....care au mai multe modele de la Oakley. Eu de acolo mi i-am luat....ba chiar si cu o reducere destul de buna.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Multumesc pentru recoamndari, am vizitat si magazinu' si saitu'. La magazin cel putin au avut o promotie in urma cu ceva timp. Acum nu mai au nici promotie dar nici polarizati (Oakley). Dincolo sunt vreo cateva modele interesante, preturi ca la Oakley, dar nici n-as sti ce sa comand.
Mai astept putin poate apare vreo oferta buna, preferabil in Bucuresti.
Mai astept putin poate apare vreo oferta buna, preferabil in Bucuresti.
Eu ti-i recomand pe acestia, mi-am luat si eu o pereche si sunt traznet.......
http://www.wsbteam.com/diverse/review-o ... -cameleon/
Marius
http://www.wsbteam.com/diverse/review-o ... -cameleon/
Marius
Caut in continuare.
Salut suna-ma si te trimit sa-ti iei FOX galbeni sunt cei mai tari polarizanti pe care i-am avut vreodata si fratele tau a avut ochelari crede-ma .Gindeste-te ca dau la munte printre brazi unde -i aproape intuneric si vad musca perfect. Call me (vanatoru')