cumpar mulinete vechi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
ba, dutie ba, deja fac o obsesie pentru tine, numa la harjoneala si hartza apari, si sa bagi strambe, ii afacerea omului, nici nu-l cunosc , cumpara si vinde pe prostia altora intelegi? ala care cumpara de la el ii un lenes care nu stie a cauta si incurajeaza bijnita, sau poate omu asta cumpara, reconditioneaza, upgradeaza si vinde, care e problema ta, pe bune...Indian Larry scrie:Mai pe scurt , bisnita ?
te bagasi si la ala cu "astazi ce am prins" ca musca, vad ca la d'astea te pricepi, ca aci intervi pompos fara stres
P.S. toti care vand cate ceva aici, la topicul asta, au cumparat inainte de undeva, intelegi, chiar urmaream astea cu mulinete vechi pana sa-ti bagi tu cotoiu
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- edi_curiosul
- veteran
Ba nu ma duc ba , ca eram si eu curios cum sta treaba . Am doua rasnite de pe vremea lu' mamaie si ma gandeam sa le marit , sa-mi iau una daia "bengoasa" , intelegi ? Le-as da unui colectionar , nu unuia care maine-poimaine le dubleaza pretul si le baga iar la vanzare. Amu' intelegi ?pikeman scrie:
ba, dutie ba

Dincolo am raspuns ca stiam situatia si ati sarit ca sacalii.

@robyvan ai pm !
chiar cumpar, reconditionez si colectionez....si chestia cu vandutul era o gluma.........va rog frumos, daca nu aveti ceva de vanzare, nu va mai bagati doar de amorul artei........multumesc.pikeman scrie:ba, dutie ba, deja fac o obsesie pentru tine, numa la harjoneala si hartza apari, si sa bagi strambe, ii afacerea omului, nici nu-l cunosc , cumpara si vinde pe prostia altora intelegi? ala care cumpara de la el ii un lenes care nu stie a cauta si incurajeaza bijnita, sau poate omu asta cumpara, reconditioneaza, upgradeaza si vinde, care e problema ta, pe bune...Indian Larry scrie:Mai pe scurt , bisnita ?
te bagasi si la ala cu "astazi ce am prins" ca musca, vad ca la d'astea te pricepi, ca aci intervi pompos fara stres
P.S. toti care vand cate ceva aici, la topicul asta, au cumparat inainte de undeva, intelegi, chiar urmaream astea cu mulinete vechi pana sa-ti bagi tu cotoiu

Slowly we rot......by Obituary!
de bete nu ma ocup, iar aceasta mulineta nu o am...poate vrei o alta surioara, cu alt nume.....Mitchell 308 sau Germina Forelle......grey-wolf scrie:daca zici ca vinzi .... sunt eu interesat de o mulineta dam sls 1 . ai de vinzare ? ca vreau sa-i fac o surioara la a mea . daca ai astept oferta ta pe privat. daca te ocupi si de bete ar fi ceva sa ma intereseze sa cumpar.robyvan scrie:cumpar si vand....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

nu am primit mesajul.....te rog mai trimite-l odata......Indian Larry scrie:Ba nu ma duc ba , ca eram si eu curios cum sta treaba . Am doua rasnite de pe vremea lu' mamaie si ma gandeam sa le marit , sa-mi iau una daia "bengoasa" , intelegi ? Le-as da unui colectionar , nu unuia care maine-poimaine le dubleaza pretul si le baga iar la vanzare. Amu' intelegi ?pikeman scrie:
ba, dutie ba![]()
Dincolo am raspuns ca stiam situatia si ati sarit ca sacalii.![]()
@robyvan ai pm !