cumpar mulinete vechi

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Oct 2010, 17:22

Mai pe scurt , bisnita ? :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Oct 2010, 17:35

Indian Larry scrie:Mai pe scurt , bisnita ? :roll:
ba, dutie ba, deja fac o obsesie pentru tine, numa la harjoneala si hartza apari, si sa bagi strambe, ii afacerea omului, nici nu-l cunosc , cumpara si vinde pe prostia altora intelegi? ala care cumpara de la el ii un lenes care nu stie a cauta si incurajeaza bijnita, sau poate omu asta cumpara, reconditioneaza, upgradeaza si vinde, care e problema ta, pe bune...

te bagasi si la ala cu "astazi ce am prins" ca musca, vad ca la d'astea te pricepi, ca aci intervi pompos fara stres

P.S. toti care vand cate ceva aici, la topicul asta, au cumparat inainte de undeva, intelegi, chiar urmaream astea cu mulinete vechi pana sa-ti bagi tu cotoiu

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 19 Oct 2010, 18:13

alt ciumpalac care e cu doi useri...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 18:20

robyvan scrie:cumpar si vand.... :P :P :P :P :P :P
daca zici ca vinzi .... sunt eu interesat de o mulineta dam sls 1 . ai de vinzare ? ca vreau sa-i fac o surioara la a mea . daca ai astept oferta ta pe privat. daca te ocupi si de bete ar fi ceva sa ma intereseze sa cumpar.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 19 Oct 2010, 18:42

pikeman scrie:
ba, dutie ba
Ba nu ma duc ba , ca eram si eu curios cum sta treaba . Am doua rasnite de pe vremea lu' mamaie si ma gandeam sa le marit , sa-mi iau una daia "bengoasa" , intelegi ? Le-as da unui colectionar , nu unuia care maine-poimaine le dubleaza pretul si le baga iar la vanzare. Amu' intelegi ? :roll:
Dincolo am raspuns ca stiam situatia si ati sarit ca sacalii. :twisted:

@robyvan ai pm !

robyvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de robyvan » 20 Oct 2010, 18:02

nu...doar glumeam..... :P ...doar cumpar
Slowly we rot......by Obituary!

robyvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de robyvan » 20 Oct 2010, 18:06

pikeman scrie:
ba, dutie ba, deja fac o obsesie pentru tine, numa la harjoneala si hartza apari, si sa bagi strambe, ii afacerea omului, nici nu-l cunosc , cumpara si vinde pe prostia altora intelegi? ala care cumpara de la el ii un lenes care nu stie a cauta si incurajeaza bijnita, sau poate omu asta cumpara, reconditioneaza, upgradeaza si vinde, care e problema ta, pe bune...

te bagasi si la ala cu "astazi ce am prins" ca musca, vad ca la d'astea te pricepi, ca aci intervi pompos fara stres

P.S. toti care vand cate ceva aici, la topicul asta, au cumparat inainte de undeva, intelegi, chiar urmaream astea cu mulinete vechi pana sa-ti bagi tu cotoiu
chiar cumpar, reconditionez si colectionez....si chestia cu vandutul era o gluma.........va rog frumos, daca nu aveti ceva de vanzare, nu va mai bagati doar de amorul artei........multumesc. :evil: :evil: :evil: :evil:

robyvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de robyvan » 20 Oct 2010, 18:08

grey-wolf scrie:
robyvan scrie:cumpar si vand.... :P :P :P :P :P :P
daca zici ca vinzi .... sunt eu interesat de o mulineta dam sls 1 . ai de vinzare ? ca vreau sa-i fac o surioara la a mea . daca ai astept oferta ta pe privat. daca te ocupi si de bete ar fi ceva sa ma intereseze sa cumpar.
de bete nu ma ocup, iar aceasta mulineta nu o am...poate vrei o alta surioara, cu alt nume.....Mitchell 308 sau Germina Forelle...... :D :D

robyvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de robyvan » 20 Oct 2010, 18:13

Indian Larry scrie:
pikeman scrie:
ba, dutie ba
Ba nu ma duc ba , ca eram si eu curios cum sta treaba . Am doua rasnite de pe vremea lu' mamaie si ma gandeam sa le marit , sa-mi iau una daia "bengoasa" , intelegi ? Le-as da unui colectionar , nu unuia care maine-poimaine le dubleaza pretul si le baga iar la vanzare. Amu' intelegi ? :roll:
Dincolo am raspuns ca stiam situatia si ati sarit ca sacalii. :twisted:

@robyvan ai pm !
nu am primit mesajul.....te rog mai trimite-l odata...... :)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 20 Oct 2010, 18:50

robyvan scrie: de bete nu ma ocup, iar aceasta mulineta nu o am...poate vrei o alta surioara, cu alt nume.....Mitchell 308 sau Germina Forelle...... :D :D
multumesc . nu . singura surioara care o vreau e tot DAM SLS 1 (chestie de suflet ) :wink: si numai in stare de functionare!

Scrie răspuns