Cumpar Mulineta
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar Mulineta
Cumpar o mulineta Spinning de preferat Shimano daca nu Daiwa...altceva nu ma intereseaza... de 2500...pret aprox 500ron plus minus....Multumesc!
Re: Cumpar Mulineta
Valabil!!!!
-
vulc ovidiu
- utilizator constant

Salut,
Am o mulineta DAiwa Exceller Z 2500, model care, din cate stiu, nu s-a adus in Romania. E cumparata din Germania, unde costa cam 160-170 euro. E noua, in cutie. Eu am luat-o pentru pescuit la match, din cauza tamburului, dar am mai adus ceva din SUA asa ca nu am ce face cu doua bucati. Mulineta a fost pescuita o singura data la pluta wagler si atat. E impecabila. AM foto cu ea. O dau cu 500 + transport. Daca te intereseaza, da un semn.
Numai bine,
Ovidiu
Am o mulineta DAiwa Exceller Z 2500, model care, din cate stiu, nu s-a adus in Romania. E cumparata din Germania, unde costa cam 160-170 euro. E noua, in cutie. Eu am luat-o pentru pescuit la match, din cauza tamburului, dar am mai adus ceva din SUA asa ca nu am ce face cu doua bucati. Mulineta a fost pescuita o singura data la pluta wagler si atat. E impecabila. AM foto cu ea. O dau cu 500 + transport. Daca te intereseaza, da un semn.
Numai bine,
Ovidiu
Salut.
Am un Daiwa Ignis 2506 de vanzare , pret. 650neg.
Am un Daiwa Ignis 2506 de vanzare , pret. 650neg.
Valabil!!!!
se poate inchide...am rezolvat..multumesc!