Cumpar mulineta spinning 2500-3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar mulineta spinning 2500-3000
Cumpar mulineta spining Daiwa de 2500-3000 cu raport de recuperare sub 5.
Stare foarte buna sau noua.
Ofer intre 400-600 lei in functie de tipul mulinetei,uzura etc.
Oferte pe mp, sami_valentin@yahoo.com sau 0740 048 770.
Daca va incanta anunturile mele facem si schimb + diferenta (Curado 201 E7 si Legend Elite baitcasting)
Daca va incanta anunturile mele facem si schimb + diferenta (Curado 201 E7 si Legend Elite baitcasting)
Fir intins!
-
- veteran
Re: Cumpar mulineta spinning 2500-3000
Cam putine variante ai Sami...Sami scrie:Cumpar mulineta spining Daiwa de 2500-3000 cu raport de recuperare sub 5.
Din cite stiu Luviasul , New Certate si Steezul Custom au raportul sub 5 ... posibil sa mai fie si altele cum ar fi RNessa sau Freams , dar ultimele 2 au alta calitate dar si un pret mult mai mic.
Iar la pretul oferit de tine nu cred ca se "preteaza" la aceste 3 mulinete nici daca au 3 ani vechime.
Dar cine stie de unde sare "iepurasul"...

Spor.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Ar mai fi Sol
si s-ar putea sa mi-l aduca iepurasul... 

Fir intins!
-
- veteran
Eu am facut referire doar la Daiwele de pe piata japoneza ....Sami scrie:Ar mai fi Solsi s-ar putea sa mi-l aduca iepurasul...

Sol sau Fuego sunt modele pt . alte piete , in special pt cea americana.
Solul s-ar putea sa intre in marja ta de pret desi e cam la limita

Fuego in mod normal nici nu era pe aproape ...daca te grabesti sa comanzi acum de la Tackletour inca il mai gasesti la un pret de exceptie 124 $...
Spor.
Pe Tackletour nu mai sunt decat cele mici,model 1000 si 1500 parca, pe la 154 dolari.
Acum o fi alta piata ,dar nici eu nu ma duc la concursuri ca sa fie nevoie de o investitie foarte mare intr-o mulineta.Daca nu ma va multumi,fac un up-grade,ca numaI de astea fac de cand m-am apucat de pescuit
)
Acum o fi alta piata ,dar nici eu nu ma duc la concursuri ca sa fie nevoie de o investitie foarte mare intr-o mulineta.Daca nu ma va multumi,fac un up-grade,ca numaI de astea fac de cand m-am apucat de pescuit

Fir intins!
Pardon pe TacklwarehouseSami scrie:Pe Tackletour nu mai sunt decat cele mici,model 1000 si 1500 parca, pe la 154 dolari.
Acum o fi alta piata ,dar nici eu nu ma duc la concursuri ca sa fie nevoie de o investitie foarte mare intr-o mulineta.Daca nu ma va multumi,fac un up-grade,ca numaI de astea fac de cand m-am apucat de pescuit)

Fir intins!
-
- veteran
Asa am patit cu totiiSami scrie:Pe Tackletour nu mai sunt decat cele mici,model 1000 si 1500 parca, pe la 154 dolari.
Acum o fi alta piata ,dar nici eu nu ma duc la concursuri ca sa fie nevoie de o investitie foarte mare intr-o mulineta.Daca nu ma va multumi,fac un up-grade,ca numaI de astea fac de cand m-am apucat de pescuit)

Spor.

am eu un freams de 200o ca nou si daca caut bine in joben si un sol de 2500 da ala ii marfa de contrabanda 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Inseamna ca am luat marfa de contrabandagrecu scrie:si daca caut bine in joben si un sol de 2500 da ala ii marfa de contrabanda

Am luat un Sol,dar de 3000 si nou

Deci bila alba Toby,multumesc!
Se poate ,inchide.
Multumesc pentru gazduire.
Fir intins!
sami unde se mai gaseste Sol nou si la ce pret daca nu ii secret? merge si un pm 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !