Cumpar mulineta Shimano
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar mulineta Shimano
Cumpar o mulineta Shimano 2500-3000 preferabil second hand in stare cat mai buna.
Preferinte sa aiba x-ship...modele care ar fi ok...Biomaster,Stradic Fj ,dar pot fi si altele
Oferte pe mp ,va rog, sau pe e-mail: sami_valentin@yahoo.com
Preferinte sa aiba x-ship...modele care ar fi ok...Biomaster,Stradic Fj ,dar pot fi si altele
Oferte pe mp ,va rog, sau pe e-mail: sami_valentin@yahoo.com
Fir intins!
Re: Cumpar mulineta Shimano
Shimano Sensilite 2500,un TP cu 3rulmenti mai putin,facuta in Japonia numai pt. piata japoneza,corp de Mg.,super-usoara,functionala 10*,revizia facuta in toamna tarziu la Edy,vine si cu un colier pt, transformarea tamburului in unul de tip shallow. Pret de achizitie=500,pretul meu 450+fir textil Nanofil bonus. 
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
www.spinningclub.ro
+ bonus inca 3 spinnerbaituri unicat handmade,conceptie proprie,la alegere: https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/chef scrie:Shimano Sensilite 2500,un TP cu 3rulmenti mai putin,facuta in Japonia numai pt. piata japoneza,corp de Mg.,super-usoara,functionala 10*,revizia facuta in toamna tarziu la Edy,vine si cu un colier pt, transformarea tamburului in unul de tip shallow. Pret de achizitie=500,pretul meu 450+fir textil Nanofil bonus.
Roland Popcev
mulineta shimano aernos xtc 3000 facuta pentru piata americana pret achizitie 400 ron pret vanzare 250 ron ,este noua,nu are x-ship ,este foarte buna dar eu vroiam modelul de 2000.
Multumesc tuturor pentru ofertele facute.
Am ales sa iau una din magazin noua,Stradic 2500 Fj.
Astazi mi-a ajuns,acum caut un tambur pentru ea,daca stiti de la ce alta mulineta se potriveste va raman dator.
Am ales sa iau una din magazin noua,Stradic 2500 Fj.
Astazi mi-a ajuns,acum caut un tambur pentru ea,daca stiti de la ce alta mulineta se potriveste va raman dator.
Fir intins!