Parca nu stii:Una-ntruna!srb scrie:zamfi, si cum dai?![]()
![]()
Cumpar mulineta Ryobi Ecusima pt spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- haprian ionel
- veteran

Te-am intrebat pt ca in weekend nu prea are rost sa vi la Daia ca ii atit de plin de nu ai loc nici sa te pisi
si in plus nici nu prea trage de la cata momeala arunca fiecare pescar in parte si cand zic momeala ma refer la peleti ca asta ii cam tot ce mananca pesti de la Daia, la altceva foarte rar trage...!! 
Ilarion scrie:Offtopic dar tot legat de ecusima.
Ma uitam pe net sa vad ce greutate are versiunea 3000 de la ecusima si am dat peste aceasta mulineta :
Pe cand cele comercializate in Romania arata altfel (manerul, tamburii de rezerva)
Sa inteleg ca si la Ryobi exista mai multe modele gen Shimano Malayesia, Japan ...
Daca urmariti bine pe cutiile versiunilor de Ecusima comercializate in Romania veti observa ca la "Ball Berings" este lipit cu rosu cifra 6 peste numarul imprimat pe cutie (care este 4).
Normal o Ecusima ar trebui sa aiba 4 rulmeti (cea cu manerul metalic).
Deci sunt 2 mulinete diferite (Noi cu noi ...Ei cu ei)
www.pentrupescuit.ro
- MARIUS POPA
- veteran

sa sti ca si eu am observat bulinuta si m-am trezit teoretic cu ceva, si dupa constatare era altceva defapat.
aveti mare grija cand cumparati si nu va uitati sa vedeti exact cati rulmenti are, dar de regula scrie pe mulineta, intradevar nu pe toate.
aveti mare grija cand cumparati si nu va uitati sa vedeti exact cati rulmenti are, dar de regula scrie pe mulineta, intradevar nu pe toate.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran

- MARIUS POPA
- veteran