Cumpar mulineta Ryobi Ecusima pt spining
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
La ce intra!Radu_T scrie:Pai zamfi tu ai PP pe ecusima de 1000 la ce dai cu PP pe ecusima asa mica ....bibanei??? strapi?? .....
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- haprian ionel
- veteran

Eo am un excalibur de 1000,RD cu care am pescuit la avat,pescuiesc frecvent la stiuca cu el si pot spune k am scos pesti si de 4 kg fara nici o pb si mulineta se prezinta impecabil stiam k excalibur=ecusima,nu?Totusi,cauta ceva de 3000...cea de 2000 fata de cea de 1000 are doar tamburu mai mare si atat!
Offtopic dar tot legat de ecusima.
Ma uitam pe net sa vad ce greutate are versiunea 3000 de la ecusima si am dat peste aceasta mulineta :

Pe cand cele comercializate in Romania arata altfel (manerul, tamburii de rezerva)

Sa inteleg ca si la Ryobi exista mai multe modele gen Shimano Malayesia, Japan ...
Ma uitam pe net sa vad ce greutate are versiunea 3000 de la ecusima si am dat peste aceasta mulineta :
Pe cand cele comercializate in Romania arata altfel (manerul, tamburii de rezerva)

Sa inteleg ca si la Ryobi exista mai multe modele gen Shimano Malayesia, Japan ...
www.pentrupescuit.ro
-
ANDREI RIGA
- veteran

Stiu cum sunt cele de aici pentru ca am achizitionat si eu una de 2000 recent pentru fratele meu.ANDREI RIGA scrie:Ce pot sa spun e ca Ecusimele de pe aici nu au decat un tambur metalic !
Poate ca mulineta pe care ai gasit-o tu este o noua generatie !
Cea care am prezentat-o mai sus vine doar cu 1 tambur metalic de rezerva
*
V-shaped rotor arm.
*
V-shaped large spool.
*
New rotary flat oscillation system.
*
Gear ratio of 5.0:1
*
Come with free spare spool.
*