Cumpar motor termic
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar motor termic
Cumpar motor termic , cu cizma scurta , 2,5-4 cp,in 4 timpi , pentru barca pneumatica.
Ofer maxim 400 euro.
tel.0729.038.128
Ofer maxim 400 euro.
tel.0729.038.128
-
- veteran
-
- veteran
am nimerito frate ....mai am si eu noroc in viata..adiwolf scrie:adica o mica marlanie tipic romaneasca,ca deh e criza frate!!!valistrati scrie: suzuky costa 531 ..acum costa cam 670 euro...dar are si 5 ani garantie![]()
dovada ca ai facut afacere buna vali ,cu inglisii.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Nu doresc unul nou...momentan nu ma duc la Dunare,doar in jurul Bucurestiului si in special la Valea Argovei.
Motoarele Suzuki din primavara s-au scumpit de 2 ori....deh...au vazut ca a inceput sa cumpere lumea.Acum costa in jur de 670 euro cu tot cu TVA.
Mi-as fi luat un motor electric,insa sunt prea multe:acumulator, redresor , atentia la ciclul complet de descarcare-incarcare a acumulatorului,plus greutatea destul de mare a acumulatorului (pentru cele 57 kile ale mele)
.
Motoarele Suzuki din primavara s-au scumpit de 2 ori....deh...au vazut ca a inceput sa cumpere lumea.Acum costa in jur de 670 euro cu tot cu TVA.
Mi-as fi luat un motor electric,insa sunt prea multe:acumulator, redresor , atentia la ciclul complet de descarcare-incarcare a acumulatorului,plus greutatea destul de mare a acumulatorului (pentru cele 57 kile ale mele)