Cumpar motor electric (si cu baterie+incarcator)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar motor electric (si cu baterie+incarcator)
40LBS+ de preferat pachetul complet baterie+incarcator, numai in stare buna.
Ofer un pret corect, dar sa fie in stare buna.
Ofer un pret corect, dar sa fie in stare buna.
Adi, te-am suparat eu cu ceva? Ce-i cu intrebarile astea?
Iti dau un exemplu, acum cateva zile era un anunt, cineva din Iasi vindea un motor+baterie+incarcator le avea de 2 ani si cerea 1100ron, din pacate le-a dat in iasi, si eu dadeam pretul cerut fara discutie.
Pretul corect este pe ambele sensuri, ca daca cel care vinde cere un pret ok nu stau sa negociez, daca e 90% din pretul unui echipament nou atunci nu e corect. Mai conteaza si uzura, daca era folosit 2 ani sau 1 an, daca are de ex. elice de rezerva, eventual mai are din garantie etc, cum sa-ti spun acum exact cat ofer pentru ceva ce n-am vazut? Sau intrebi bugetul maxim alocat? Asta ar fii cam 1000-1500RON pentru motor+acu+incarcator dar pretul platit depinde de multi factori.
Sper ca te-am lamurit.
Iti dau un exemplu, acum cateva zile era un anunt, cineva din Iasi vindea un motor+baterie+incarcator le avea de 2 ani si cerea 1100ron, din pacate le-a dat in iasi, si eu dadeam pretul cerut fara discutie.
Pretul corect este pe ambele sensuri, ca daca cel care vinde cere un pret ok nu stau sa negociez, daca e 90% din pretul unui echipament nou atunci nu e corect. Mai conteaza si uzura, daca era folosit 2 ani sau 1 an, daca are de ex. elice de rezerva, eventual mai are din garantie etc, cum sa-ti spun acum exact cat ofer pentru ceva ce n-am vazut? Sau intrebi bugetul maxim alocat? Asta ar fii cam 1000-1500RON pentru motor+acu+incarcator dar pretul platit depinde de multi factori.
Sper ca te-am lamurit.
nu m-ai suparat cu absolut nimic, ai inteles total gresit sensul intrebarilor mele.
detin un astfel de combo (motor de 30lbs + acumulator 100ah + incarcator) si fiindca stau de prea mult timp pe tusa, eram interesat sa vad cat oferi pe un astfel de combo, in ideea ca poate ofereai un pret corect asa cum spuneai.
atat tot, deci....nu trebuia sa te justifici
detin un astfel de combo (motor de 30lbs + acumulator 100ah + incarcator) si fiindca stau de prea mult timp pe tusa, eram interesat sa vad cat oferi pe un astfel de combo, in ideea ca poate ofereai un pret corect asa cum spuneai.
atat tot, deci....nu trebuia sa te justifici

dumi_id scrie:Chiar daca este o parere...corect este: am x+y+z si vreu atat pe ele. Nu poti face un annt am x+y+z, astept oferte...sa vedem care da mai mult.
ce nu iti este clar aici??Ofer un pret corect, dar sa fie in stare buna.
omul ofera un pret pentru ceva ce isi doreste, iar pentru asta avea un buget alocat.
l-am intrebat cat ofera - ce este gresit aici??
si ma rog, de ce nu pot sa fac un anunt de genul "am x produs si cine este interesat de el sa vina cu oferte de pret"????!!
in termeni de piata asta inseamna licitatie si este cat se poate de normal, legal

dar hai sa lasam omul sa isi caute ce isi doreste, daca vrei sa continuam discutia asta utopica din punctul meu de vedere, trecem pe privat.
Da, am inteles eu gresit intrebarea, probabil din cauza "??"
Din cate stiu nu-i voie sa vanzi in stil de licitatie pe forum, nici eu nu-l consider corect, ai ceva de vanzare stii cat vrei pe el si gata.
Eu am deschis topicul ca n-am timp sa ma uit in fiecare zi daca mai apare ceva de vanzare.
Adi, daca ai asa ceva de vanzare sunt interesat, despre pret vedem sa fie corect
Am cumparat o barca acum 2 luni si nu am motor, iar numi place sa dau la vasle.
Din cate stiu nu-i voie sa vanzi in stil de licitatie pe forum, nici eu nu-l consider corect, ai ceva de vanzare stii cat vrei pe el si gata.
Eu am deschis topicul ca n-am timp sa ma uit in fiecare zi daca mai apare ceva de vanzare.
Adi, daca ai asa ceva de vanzare sunt interesat, despre pret vedem sa fie corect

Am cumparat o barca acum 2 luni si nu am motor, iar numi place sa dau la vasle.
am un motor Minnkota Endura 30lbs + baterie ZAPP Energy 100Ah + incarcator Bosch
le-am folosit extrem de putin, iar acuma zac pur si simplu degeaba.
nu urmaresc sa scap de ele cu orice pret, cum au stat pana acuma pot sa stea si in continuare, dar pentru un pret corect poate as fi interesat sa le vand.
asadar fa-mi o oferta si daca este acceptabila din punctul meu de vedere, discutam, daca nu.........mai cauti
le-am folosit extrem de putin, iar acuma zac pur si simplu degeaba.
nu urmaresc sa scap de ele cu orice pret, cum au stat pana acuma pot sa stea si in continuare, dar pentru un pret corect poate as fi interesat sa le vand.
asadar fa-mi o oferta si daca este acceptabila din punctul meu de vedere, discutam, daca nu.........mai cauti

-
- utilizator nou