cumpar menghina legat muste

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 18 Noi 2010, 13:36

pe mine ma intereseaza mai mult o menghina pt streamere, nu prea am rabdare sa leg muste mici

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Noi 2010, 15:22

streamere pe tub? sau pe carlig? :D

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 18 Noi 2010, 18:38

faci pe pudge sange&yasha sau aghanim? cam asa a sunat intrabarea ta ...
in limbajul meu streamerul inseamba o musca mare pt avat, stuca ... si fiind mai mare consider ca e mai usor de realizat decat o musca pt pastrav/lipan
deci vreau o menghina pt muste mai mari ....

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 18 Noi 2010, 18:50

Zigi,ai vazut muste pe tub la mine parca, cand ai fost sa vezi lanseta?

Eu zic sa-ti iei setul ala cu 68 de ron.E foarte ieftin si pentru legat streamere este arhisuficient. Mai si sunt unele kituri (amida) ceva mai scumpute gen 75-100 de ron, mult mai complete. Eu primul kit de legat muste l-am facut cadou unui alt incepator.

Problema este sa inveti sa legi, nicidecum ce menghina folosesti.
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 18 Noi 2010, 21:04

si iata ... vine seara, si se aud aripi de vultur si agonia continua ... cosmine, vrei sa spui(pardon sa insinuezi) ca dupa ce imi cumpar unealta trebuie sa mai si invat ? nu se deschid portile raiului sa pot fui iluminat in flytying? e mai usor sa furi decat sa inveti
.............................................
ideea era alta, vroiam sa cumpar SH o menghina fara pretentii, nu ma intereseaza acele multe accesorii
daca nu are nimeni o ca cumpar kitul ron thomnson de 70 ron si cu asta basta(cat de prost poate sa fie ? pt 100 de stremere cred ca tine)

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 18 Noi 2010, 23:09

Pai asta era si ideea. Sa nu mai stai sa pierzi vremea pe forumuri cautand menghine sh, mai bine o cumperi pe aia care este foarte buna pentru ce-ti trebe tie si sa-i dai bataie la legat streamere sau ce mai vrei tu. Dupa primele 100 abia o sa inveti sa legi cum trebuie. A 101-a musca sa mi-o faci mie cadou ca te-am invatat de bine :P:P
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Noi 2010, 23:31

zigi2611 scrie:faci pe pudge sange&yasha sau aghanim?.
Pentru ca esti jucator de dota si esti destul de slab (concluzie trasa in urma intrebarii tale) o sa iti fac eu o oferta de menghina duminica cand ma intorc de la peste. Sa imi lasi o adresa de mail pe privat.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 19 Noi 2010, 00:43

la fiecare sfat este si o responsabilitate si aceasta este de a ma invata cum ca fac sa nu iasa fular sau manusi in loc de streamer
adriane, in primul rand eu am facut o remarca, intrebarea lui hell a fost la fel de nefamiliara mie ca si intrebarea mea lui
si in al doilea rand intrebrea a fost buna pt cine stie cat de cat dota, nu trage concluzii pripite inainte sa joci cu mine

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Noi 2010, 09:54

:lol: :lol: :lol: asta cu sfatul si responsabilitatea e funny zigi, ma scuzi :D

1: ia-ti orice stift. e suficienta ca sa inveti
2: faptul ca te intinzi mai mult la vorba decat sa iti comanzi sau mai mult ( in bucuresti sigura gasesti prin magazine fun stift de menghina) imi da de gandit ca in adancul sufletului nu prea ai chef de legat :P
ti-am mai zis cam toti de pe aci .... muscarii bucuresteni se intalnesc periodic... o seara cu o bere in care vezi despre ce e vorba te lamureste mai tare decat o mie de pagini de forum.....

restul e can can :D
PS uite, saptamana viitoare daca iti dai interesul s-ar putea sa ai o surpriza placuta :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

zigi2611
veteran
veteran

Mesaj de zigi2611 » 20 Noi 2010, 09:30

mda ... in celalalt potic al meu 2 au scris ca nu prea este loc, ... bla bla inghesuiala mare .... ce sa inetelg de acolo ? nici nam mai intrebat daca sa mai tinut joia asta

Închis