Cumpar matrita jig-uri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Te obijnuiesti si cu astea dupa ce torni mai multe jiguri. Asa e cum zice Rine au si de la Do-It. Trebuie vazut siteul pe de-antregul.BygDaddy scrie:merci! stiam de el.dar matritele sunt un pic mai greu de folosit decat cele de la do-it.dar pt cine are rabdare merg.eu am 3 de la do-it dar nu pt gramaje asa de mari
Daca ma sunt doritori sa va grabiti ca noi cel tarziu Marti dimineata vrem sa mergem la banca sa le platim ca am inceput organizarea acum vreo luna si trece prohibitia pana vin daca mai stam mult cu ele asa. Acum eu deja extrag din proforma costurile in detaliu pentru fiecare si avem si banii stransi.
Re: re
Gata Eule. Azi au pus matritele la posta. Daca mai vrei ceva mai incerc o lista ca sa-mi iau si eu pentru jiguri. Oricum pana ne strangem iara cred ca mai dureaza inca o luna. Deci incep si aici lista:eugen_n scrie:Vreau art. 6008 , 0017 si 0066 . Multumesc .
1.miyagi
2.
3.
4.
5.
6.
7.
-
- veteran
re
Multumesc . Cand vine pachetul poti sa incerci forma pentru jiguri , sa vezi daca-ti place ce iese . Cred ca o sa iau niste vmc-uri la urmatoarea comanda .
P.S. Daca faci comanda direct pe e-shop ca sa platesti cu cardul , nu cred ca mai vezi vreun discount . Nu stiu daca poti sa platesti o factura proforma cu paypal-ul , nu l-am folosit niciodata pentru plata vreunei facturi proforme.
Daca stie cineva si poate sa ajute , ar fi binevenit .
P.S. Daca faci comanda direct pe e-shop ca sa platesti cu cardul , nu cred ca mai vezi vreun discount . Nu stiu daca poti sa platesti o factura proforma cu paypal-ul , nu l-am folosit niciodata pentru plata vreunei facturi proforme.
Re: re
Hai ca am gasit pe cineva sa ma lamureasca cum sa procedez cu paypal-ul si poate de asta data o rezolv.eugen_n scrie:Multumesc . Cand vine pachetul poti sa incerci forma pentru jiguri , sa vezi daca-ti place ce iese . Cred ca o sa iau niste vmc-uri la urmatoarea comanda .
Re: Cumpar matrita jig-uri
Nu am update cu data anuntului,nu stiu dc mai e valabil dar as vrea ceva matrite de pe site.Deci mai e valabil?Multumesc.
Re: Cumpar matrita jig-uri
Poate e cineva interesat de matrita asta: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p376856
Se vinde matrita jig-uri Do-it, noua, sigilata, 6 cavitati, 3,5 grame.

Se vinde matrita jig-uri Do-it, noua, sigilata, 6 cavitati, 3,5 grame.