cumpar mandrina, ata si inele
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar mandrina, ata si inele
cumpar:
- mandrina Fuji ACS 15 sau ECSM 15 de preferat black
- ata matisaj neagra o rola mica size A
- inele Fuji Alconite BLNAG 10;8;6
astept oferte
- mandrina Fuji ACS 15 sau ECSM 15 de preferat black
- ata matisaj neagra o rola mica size A
- inele Fuji Alconite BLNAG 10;8;6
astept oferte
Re: cumpar mandrina, ata si inele
Salut George.
Am 4 inele BLNAG date jos de pe un Certified Pro. Sunt urmatoarele dupa cel de plecare. Sper sa-l gasesc si pe cel de plecare. Nu stiu exact ce marimi sunt dar cred ca 8,10,12,14 sau 16. Mai am si 3buc de 6 din cele lipite de blanc date jos de la acelasi bat. Ata neagra daca vrei mai am una size D din care am folosit pentru o lanseta. Am matisat din ea 8 inele. Daca te intereseaza da-mi un mp sau poti sa ma suni pe 0734.455 965 si ne intelegem cumva.
Am 4 inele BLNAG date jos de pe un Certified Pro. Sunt urmatoarele dupa cel de plecare. Sper sa-l gasesc si pe cel de plecare. Nu stiu exact ce marimi sunt dar cred ca 8,10,12,14 sau 16. Mai am si 3buc de 6 din cele lipite de blanc date jos de la acelasi bat. Ata neagra daca vrei mai am una size D din care am folosit pentru o lanseta. Am matisat din ea 8 inele. Daca te intereseaza da-mi un mp sau poti sa ma suni pe 0734.455 965 si ne intelegem cumva.
rezolvat cu ata si inelele, ramane mandrina
in continuare caut mandrina de cast cu 15 la interior
hai cu mandrineleee 

Pe ce blank pui de e asa tare in butt?
seeker Sp704-1 e-glass deci conicitate mareULK scrie:Pe ce blank pui de e asa tare in butt?

Da, banuiam ca despre sticla e vorba. Recent am montat si eu pe un Seeker 705 de spin si am adus pentru un Lamiglas un ECS si mai "larga in gaura" 

ai mpULK scrie:Da, banuiam ca despre sticla e vorba. Recent am montat si eu pe un Seeker 705 de spin si am adus pentru un Lamiglas un ECS si mai "larga in gaura"
in continuare caut fuji ecsm/acsm 1615 sau 1715 ca sa nu existe confuzii