Cumpar lanseta UL, cu lungime intre 1.90m si 2.10 m, ingrijita. pretul maxim 200 lei.
AStept oferte.
cumpar lanseta ultralight
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: cumpar lanseta ultralight
la pretul asta cumperi noua din magazin cu expediere acasa gratis
daca imi trimiteti MP spuneti-mi ce lanseta aveti si lasati un nr de trelefon sa pot sa va contactez. Nu pot raspunde la mesajele private, din cauza politicii proaste a site-ului. mi-am manifestat dorinta sa cumpar lanseta ultralight, nu imi puneti intrebari ce fel de actiune, unde pescuiesc si asa mai departe, spuneti-mi doar ce lanseta aveti disponibila.TheFly scrie:ai MP
multumesc celor 2 persoane care mi-au scris MP cu ce au disponibil. Mai astept va rog oferte ca sa pot lua o decizie.
Cu riscul sa te superi pe mine pentru insistente si sa nu dai curs ofertei facute, revin la ce ti-am spus si pe privat: te-ar ajuta sa gasesti mai repede ce doresti daca ai fi mai specific despre ce caracteristici trebuie sa aiba lanseta si la ce specii pescuiesti. Precizeaza si niste producatori preferati, poate ajuta si asta.
Macar mai elimini din ofertele care nu sunt facute la obiect sau cresti numarul de oferte care te pot interesa, daca oamenii inteleg mai exact ce vrei.
Macar mai elimini din ofertele care nu sunt facute la obiect sau cresti numarul de oferte care te pot interesa, daca oamenii inteleg mai exact ce vrei.
anuntul nu mai este valabil. multumesc.