Cumpar o lanseta ultra-light 190-210cm,putere de aruncare 5-7gr max,preferabil fast.Pana in 250-300lei
Astept oferte.
Multumesc.
Cumpar lanseta UL
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- stefanflorin
- veteran

Re: Cumpar lanseta UL
Mai pui ceva si o iei pe asta:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38145.html
este fooooarrrrtteeee misto, am pus mana pe toata seria la targ in standul "pegarla.ro" si am ramas placut impresionat. Inelele seaguide montaj KR (copiate foarte bine dupa fuji), manerul scurt dar lanseta se simte bine echilibrata, iar blancul are un look interesant si pare senzitiv. E o optiune foarte buna pt. UL, cu o actiune care o face versatila, moderate fast da' nu fleasca.
Ca simpla observatie...modelul cel mai lung din serie, desi are inscriptionat 17g pe el, nu duce zic eu mai mult de 10, si il vad un light.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38145.html
este fooooarrrrtteeee misto, am pus mana pe toata seria la targ in standul "pegarla.ro" si am ramas placut impresionat. Inelele seaguide montaj KR (copiate foarte bine dupa fuji), manerul scurt dar lanseta se simte bine echilibrata, iar blancul are un look interesant si pare senzitiv. E o optiune foarte buna pt. UL, cu o actiune care o face versatila, moderate fast da' nu fleasca.
Ca simpla observatie...modelul cel mai lung din serie, desi are inscriptionat 17g pe el, nu duce zic eu mai mult de 10, si il vad un light.
Urasc atarnatorii!
-
milka arad
- junior

am eu un st croix premierdodo12 scrie:Cumpar o lanseta ultra-light 190-210cm,putere de aruncare 5-7gr max,preferabil fast.Pana in 250-300lei
Astept oferte.
Multumesc.
6-6 lite power fast action
4-8 lb 1/1,6-5/1.6 0z
made in usa
l-am cumparat de aici de pe site la copil si nu ii place
ii trebuie ceva mai tare
acas la mine a ajuns cu 300 lei
daca te intereseaza lasa-mi un mp
o seara faina
Dodo,ai mp!
Am un Rapture Lagoon, 1,90 m, 2 - 8 g. Lanseta este nou-nouta, nefolosita. Pret: 180 lei fix. 
Multumesc pentru oferte. Anunt inca valabil
Anuntul este valabil.