Sunt interesat sa cump?r o lanseta de spinning ultra light de 2 - 2.15 m, ac?iune fast. Vreau sa o folosesc in speci la biban, ?al?u deci trebuie sa fie sensibila dar o sa fie ca un un all around.
Neaparat din 2 buc??i.
0756694692 wattsapp
Multumesc
Cumpar lanseta
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar lanseta
2,15-UL?
vb de plaja 0,8-5gr...ce fel de salau vrei sa pescuiesti cu ea?
hai la biban,clean(ape fara debit)te mai descurci...
macar un L(2-8,9gr)...
vb de plaja 0,8-5gr...ce fel de salau vrei sa pescuiesti cu ea?
hai la biban,clean(ape fara debit)te mai descurci...
macar un L(2-8,9gr)...
Am v?zut 1-11g, 0-7g si de aia am zis ul.
Am început s? merg cu barca pe Bicaz si pe lâng? clean, biban este si ?al?u. Din când în când merg si la Siret sau pe Bistrita ca sa dau la pastrav, clean, f?r? barca.
Un 2.10-2.20 m e ok, am avut SG de 1.98 m 2-7g si era destul de ok dar uneori s a sim?it nevoia unui b?? mai lung.
Astept oferte care s? bifeze cât mai multe din necesit??ile mele.
Ps: vineri am fost cu barca si am luat vreo 20 bibani si 2 strapi cu o jen? de b?? energoteam parc? 2-10g 2.1m moale ca smântâna. Ma adaptez usor
Ps2: bugetul alocat .... Nu conteaz? suma, daca e prea mare pt sa dau la schimb un shimano twin power mg 1000 pgs.
Am început s? merg cu barca pe Bicaz si pe lâng? clean, biban este si ?al?u. Din când în când merg si la Siret sau pe Bistrita ca sa dau la pastrav, clean, f?r? barca.
Un 2.10-2.20 m e ok, am avut SG de 1.98 m 2-7g si era destul de ok dar uneori s a sim?it nevoia unui b?? mai lung.
Astept oferte care s? bifeze cât mai multe din necesit??ile mele.
Ps: vineri am fost cu barca si am luat vreo 20 bibani si 2 strapi cu o jen? de b?? energoteam parc? 2-10g 2.1m moale ca smântâna. Ma adaptez usor
Ps2: bugetul alocat .... Nu conteaz? suma, daca e prea mare pt sa dau la schimb un shimano twin power mg 1000 pgs.
-
Oltenia Spinning
- veteran

ai mesaj pe whasapp