Cumpar lanseta spinning
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar lanseta spinning
Cumpar lanseta spinning pt.STIUCA ,Moderat-Fast , 2,15m -2,30m,de preferinta varf plin si NOUA.
- crapmaniacul
- veteran

Re: Cumpar lanseta spinning
Vezi ca sunt doua Favorite Receptor aici la vanzare mai mult decat interesante, noi si f bune la stiuca dar si salau. Vb cu sebaas !
Salut,
Am batul acesta:
Lanseta Ryobi Wild Aspagus 2.40m 5-14g
https://www.sipcarp.ro/spinning/lanseta ... 5-14g.html
pe care l-am folosit de 2 ori,o partida la salau si una la stiuca.
Este nou in husa textila originala.Acum pescuiesc din barca si am bete de maxim 2m.
Daca esti interesat ii facem un pret foarte atractiv pentru ca oricum sta degeaba.
Cu stima
Am batul acesta:
Lanseta Ryobi Wild Aspagus 2.40m 5-14g
https://www.sipcarp.ro/spinning/lanseta ... 5-14g.html
pe care l-am folosit de 2 ori,o partida la salau si una la stiuca.
Este nou in husa textila originala.Acum pescuiesc din barca si am bete de maxim 2m.
Daca esti interesat ii facem un pret foarte atractiv pentru ca oricum sta degeaba.
Cu stima
Am vb. cu Sebaas , Receptorul este cam tare pt. ce vreau eu (am avut un SENTINEL de la el,, un bat EXCELENT care din pacate sa rupt ,sunt foarte finute si trebe ffff multa atentie cu ele, altfel nu a iartat nimic, la voblere ) ACUM am un AGGRESSOR 2,10M 5-20g,care este un pic cam tare si un GUARDIAN THE BLACK HUNTER 2,4m 10-30g care este fast. AS VREA ALTCEVA ,chiar din alta clasa (ma refer la mai scump) doar sa fie MOD-FAST.si 2,15m-2,30m.nu mai mare nici mai mic. Ptr . GOODMANS Locuiesc la 3km de Sipcarp am vazut betele RYOBI dar nu stiu ,nu au lipici la mine. Ori cum le mutumesc colegilor ptr.sfaturi.

Am uitat ce este mai important , vreau o lansete ptr, voblere de 4-7gr ,Oscilante pana in 13gr ,pestele vizat este STIUCA pana in 2kg si cate un clean la1kg mai rar .
0732 530 580
Villi, corect ar fi s? explici si din ce cauza s-a rupt, pentru a nu se în?elege cu totul altceva.Multumesc.
Scuze batul sa rupt dupa ce voblerul de 5gr SA DEZAGATAT SI A RICOSAT DIRECT IN PRIMUL ELEMENT (INTRE INELELE 6-7 EXACT CA O PIETRICICA in parbriz ) si asta ia fost ,nu este vina nimanui (am scos STIUCA DE 2,5KG si nu a avut nimic ) asta este soarta beteler usoare au blancu subtire. si cat ai avea grija tot se intampla. EU NU ACUZ PE NIMENI. 
Am considerat ca e corect sa se explice motivele, pentru a nu se interpreta gre?it. Personal, o folosesc pe cea de 251/7-28, care dup? aproape un sezon, pot spune ca arunca f.bine voblere de la 5 gr în sus, cat ?i rotative nr.1-3, pe?tii sco?i cu ea au fost intre 1-6kg+ un chinez de vreo 10 kg ag??at de coada ?i e f.ok., îns? dac? mi se întâmpl? s? se agate n?luca, nu o for?ez peste limita, prefer sa intru în apa( unde e posibil) sau sa for?ez doar firul.