Cumpar lanseta spinning
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar lanseta spinning
Cumpar lanseta spinning cu act 10-30 sau 15-40 sau 10-50g pt pescuit cu jiguri la salau pe rau.
Vreau ceva de genul berkley pulse sau major craft turel . Poate fi si alta marca, dar sa fie senzitiva si rigida.
Astept oferte pe MP.
Vreau ceva de genul berkley pulse sau major craft turel . Poate fi si alta marca, dar sa fie senzitiva si rigida.
Astept oferte pe MP.
Re: Cumpar lanseta spinning
Te intereseaza ?--Michel Mag Pro 8"3 MH 12-40 gr folosita trei partide stare foerte buna.-230 lei.
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
Pai Turelul nu e nici foarte senzitiv si nici "rigid".
Cu siguranta nu are legatura cu berkley pulse, dar Turelul e destul de senzitiv. Atat de senzitiv cat poti sa iei la japca un oblete amarat...
))
Eu unul m-am obisnuit cu turelul si mi se pare chiar senzitiva acum, doar ca ma concentrez ceva mai mult in zone in care astept vreun atac fin... in rest, n-as lasa-o din mana pentru nici un alt bat (din cele pe care le am)
Eu unul m-am obisnuit cu turelul si mi se pare chiar senzitiva acum, doar ca ma concentrez ceva mai mult in zone in care astept vreun atac fin... in rest, n-as lasa-o din mana pentru nici un alt bat (din cele pe care le am)
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Dupa parerea ta, e mai senzitiv berkley pulse decat major craft turel?valeriu28 scrie:Cu siguranta nu are legatura cu berkley pulse, dar Turelul e destul de senzitiv. Atat de senzitiv cat poti sa iei la japca un oblete amarat...))
Am uitat sa specific ca vreau o lanseta lunga de max. 2.3m.
Poate fi si dintr-o bucata.
Poate fi si dintr-o bucata.
Sakura sinjin neo 2,33m 10-35 gr un bat super.450 fix.
Scuze e de 7"3 nu 8"3 adica 2,18m
Just Pike..&. Juve - Storia di un grande amore , Fino alla fine !
n-am pescuit berkley pulse, Mihai, asa ca nu stiu ce sa zic. Orice lanseta devine senzitiva in mana unui pescar care incepe sa o invete. imediat ce te obisnuiesti cu ea, orice ai lua, devine senzitiv. in functie de pestii pe care ii vizezi, iti poti lua ceva mai robust (am vazut niste demonstratii cu una, am jurat ca se rupe, si cred ca 99% dintre bete s-ar fi rupt, la cum a fost abuzata in drill cu un peste de vreun metru jumate)
sau iti poti lua ceva mai finutz.
sau iti poti lua ceva mai finutz.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Daiwa Exceler 602MFS 7-21gr 1.83m? Am prins-o la copac si i-am rupt varful sub al doilea inel. Dupa reparatie se cunoaste doar putin ingrosat matisajul, in rest, impecabila. Pret...160RON transport inclus?