Cumpar lanseta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar lanseta spinning
All Star Titanium ,Cabelas,Lamiglas,St. Croix sa se preteze la pescuitul cu jig-uri, sa fie din 2 bucati, putere M sau MH, actiune fast, greutate naluca de la 3,5g, lungimea 2,40m.Ofer maxim 500 ron.
lanseta

fpto la cerere

Re: lanseta
Stiu ca e plina lumea de fraieri, dar consider ca nu ma numar printre ei.Sau poate ati vazut ca sunt mai nou pe aici si considerati ca trebuie sa-mi faca cineva "botezul" intr-un fel.Sau poate in aproape 2 luni ,de cand ati postat anuntul a crescut valoarea acestei lansete stiindu-se ca ce-i mai vechi, uneori, e mai bun (regula asta e valabila intotdeauna atunci cand vorbim de vin).M & M scrie:cormoran black star TITANIUM , cm, spinning 2,40m., HM 40 carbon-titanium-coramid, 10-40g., actiune A, art nr.21-48 240, mandrina fuji, pescuit de max. 5 ori, impecabil, tipla pe maner, =450(negociabil),
fpto la cerere
In anuntul dvs. cereti 400 ron (negociabil) pe acest bat, iar mie (probabil ati vazut ca-mi "arde buza") imi cereti 450 ron. Interesant modul in care procedati.
Sau poate gresesc eu si in diferenta de pret mi-o aduceti la usa cu un peste mare in carlig.
Am batut putin campii. Deci...nu ma intereseaza decat modelele mentionate de mine mai sus, sau bete de pe piata americana. Oricum ,multumesc pentru oferta.
LANSETA
BUNA,
Replici acide se gasesc slava Domnului, multam d-lui Radu, conflictul de interese intre cel ce vinde si cel ce cumpara apare odata cu intentia, pentru faptul ca se multumeste voi renunta la "alte cele" si va voi raspunde cu sinceritate '...CU MARE PLACERE!".
Marfa este a celui ce vinde, banii sunt ai cumparatorului, restul se numeste negocieri in intreaga varietate de paliere.
Va doresc fir intins si nu va inchid oferta in cazul in care va hotarati....
Replici acide se gasesc slava Domnului, multam d-lui Radu, conflictul de interese intre cel ce vinde si cel ce cumpara apare odata cu intentia, pentru faptul ca se multumeste voi renunta la "alte cele" si va voi raspunde cu sinceritate '...CU MARE PLACERE!".
Marfa este a celui ce vinde, banii sunt ai cumparatorului, restul se numeste negocieri in intreaga varietate de paliere.
Re: LANSETA
Apele ca si vremurile sunt tulburi ,de aici si unele replici mai acide, sau poate caldura asta e de vina.Am vazut ca ati avut un St Croix Avid la vanzare. De ce l-ati vandut , ce nu va placut? Am inteles ca sunt bete care se preteaza foarte bine la pescuitul cu jig-uri.M & M scrie:BUNA,
-
- veteran
mai tito dar tu cercetezi omul ca la secu
ce naiba ,lasaa acceleratia mai jos
zi mersi ca te-ai prins la timp
daca vrei un sfat prietenesc ,si eu am fost in situatia ta,cauta un bat nou ,nu unul ca nou da dracu stie ce a tras in cateva partide,si ai surprize
cauta magazine de profil online si nu vei regreta
iei un bat ca nou la un pret bun si ai surpriza ca tre sa cumperi altul la pret intreg foarte curand
daca vrei un sfat prietenesc ,si eu am fost in situatia ta,cauta un bat nou ,nu unul ca nou da dracu stie ce a tras in cateva partide,si ai surprize
iei un bat ca nou la un pret bun si ai surpriza ca tre sa cumperi altul la pret intreg foarte curand
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
Daca era "ca la secu" puneam altfel problema, ii ceream omului cnp-ul,etc. ma gandeam ca daca cineva vinde ceva, inseamna ca nu i-a placut, incercam doar sa ma informez.stefi oprea scrie:mai tito dar tu cercetezi omul ca la secu
Iti multumesc pentru sfat, dar stiam un magazin care vindea bete americane, intre tinp s-a desfintat si nu stiu de unde sa cumpar un bat nou.pe TotalFishing,stocul de Lamiglas este 0.am sunat si la importator, are sediul in Tg. Mures, dar nu raspunde nimeni la acel numar de telefon.
M-am inscris recent pe acest forum, cu toate ca citesc ce se scrie pe aici de vreo doi ani. Ma bazez mult pe onestitatea celor cu state vechi pe acest forum. Poate ca ai dreptate (traim totusi in Romania) si trebuie sa caut un bat nou, chiar daca voi fi nevoit sa mai fac niste eforturi financiare. Eu ,de exemplu, puteam repara batul ala Cormoran si sa-l vand drept NOU. Nu voi face asta niciodata, ma vede doamne-doamne si dupa aceea alunga pestii din calea mea.
Si cu acceleratia ai dreptate, de cand incerc sa ma temperez ca e criza si e consumul cam mare, imi ia cam 10,5 in oras. A fost o gluma (idioata poate), dar sunt convins ca ai luat-o ca pe o gluma.
Oricum, iti multumesc ca ai incercat "sa-mi deschizi ochii".