De cateva luni mi s-a pus un pitic si anume sa imi iau o lanseta de fibra de sticla sau dintr-un compozit. Daca vreunul dintre membrii forumului poseda o astfel de lanseta si doreste sa o vanda, va rog sa ma anuntati, fie prin mesaj privat, fie pe whatsapp pe 0724017337.
Cateva specificatii:
1. Obligatoriu lanseta sa fie de spinning.
2. Bat dintr-o bucata de 7 picioare (aprox 2.10 m).
3. Doresc sa o folosesc pentru pescuitul oscilantelor intre 12 si 17 grame, voblere mici si medii. Daca ma insel sau nu ramane de discutat, eu caut putere de aruncare intre 7 grame si 21 grame real, astfel incat nalucile cel mai des folosite sa se regaseasca in ceea ce eu consider "sweet spot"
3. Ordinea preferintelor la blank, strict bazata pe informatii si pareri de pe acest forum si alte numeroase forumuri din strainatate este dupa cum urmeaza (de la ce caut la ce m-ar multumi dar nu e prima alegere):
a) Blank Seeker S-Glass
b) Blank Lamiglas (Skeet Reese/Certified Pro) - E-glass
c) Blank MHX S-Glass
d) Din zona compozite, cred ca nr. 1 in lista a ce caut e Phenix X10
e) Tot din zona compozite, urmeaza NFC Zentron (o curiozitate pentru mine in care sunt dispus sa investesc)
f ) MHX crankbait - blend
g) Lansete pe alte blank-uri cu caracteristicile de mai sus.
Inainte de a isca vreo discordie cu privire la plaja semnificativa de pret dintre cele de mai sus, mentionez ca am luat si asta in calcul. Ordinea ramane
4. Lanseta sa fie in stare buna.
Nu va plictisesc cu tipuri de inele, etc.
Dupa cum spuneam, este un pitic, tintesc spre fibra de sticla in primul rand (compozit este compromis) si vreau sa incerc si asta. Daca aveti lansete cu caracteristicile de mai sus si va puteti lipsi de ele, va rog sa ma contactati.
Multumesc pentru gazduire!