ssfisher scrie:ssfisher scrie:Caut in continuare modelul SSM270H sau SSM240MH
![]()
![]()
Cumpar lanseta Shimano Speedmaster
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar lanseta Shimano Speedmaster
ssfisher scrie:ssfisher scrie:ssfisher scrie:Caut in continuare modelul SSM270H sau SSM240MH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cine are vreo lanseta din aceasta in plus, care il incurca, il pot ajuta sa scape de ea 
ssfisher scrie:Cine are vreo lanseta din aceasta in plus, care il incurca, il pot ajuta sa scape de ea
ssfisher scrie:ssfisher scrie:Cine are vreo lanseta din aceasta in plus, care il incurca, il pot ajuta sa scape de ea![]()
ssfisher scrie:ssfisher scrie:ssfisher scrie:Cine are vreo lanseta din aceasta in plus, care il incurca, il pot ajuta sa scape de ea![]()
![]()
![]()
am vazut ca esti stoic in demersul tau dar care este motivul pentru care nu ai gasit-o:s-au rupt de-a lungul timpului,aruncat etc(ca daca ar fi fost uitate printr-o debara ieseau la vanzare nu?) 
Din punctul meu de vedere, acest model de lanseta, nu prea se gaseste la vanzare, datorita faptului ca cei care o au, nu o vand. Este o lanseta universala care se preteaza atat la pescuitul cu reactive , dar merge foarte bine si la jig. Acopera o plaja mare de greutati de lansare. Pe scurt este o lanseta care nu se vinde ci se lasa mostenire la copiikeymaker scrie:am vazut ca esti stoic in demersul tau dar care este motivul pentru care nu ai gasit-o:s-au rupt de-a lungul timpului,aruncat etc(ca daca ar fi fost uitate printr-o debara ieseau la vanzare nu?)
poate si pentru ca prin 2008 cand au aparut ele ,salariul minim era pe la 500+ Ron si nu si le permitea multa lume(bateau la 800+ RON)?
spor la cautari!
spor la cautari!
Daca nu ar fi fost cumparate datorita pretului destul de mare, inseamna ca ar fi trebuit sa ramana in depozitele magazinelor; realitatea insa, arata cu totul altceva si anume "stoc epuizat"keymaker scrie:poate si pentru ca prin 2008 cand au aparut ele ,salariul minim era pe la 500+ Ron si nu si le permitea multa lume(bateau la 800+ RON)?
spor la cautari!
Aceasta este parerea mea. Posesorii de Speedmaster-uri pot confirma sau infirma cele scrise de mine.
Multumesc