Cumpar Lanseta pt Avat.
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cu lansetele de la Cabela's e mai complicat... adica mai scump si-ti explic de ce:
1. Cabela's trimite lansete numai cu airmail ceea ce inseamna +45% din valoare.
2. Pachetele care vin cu airmail, cel putin in Timisoara, vin la aeroport si sunt livrate la domiciliu de firme ca DHL, TNT etc. Partea proasta aici este ca ei fac actele asa ca n-ai cum sa "scapi" de TVA + taxe vamale, cum s-ar intampla daca ai ridica personal coletul de la coletarie
. Asa ca socoteste inca 24% + aprox. 4% la pret (daca era in UE, era altfel).
Daca totusi iti iese rentabil, atunci poti comanda. Eu am luat de la ei si totul a decurs fara probleme, marfa ajunge in 4-5 zile.
1. Cabela's trimite lansete numai cu airmail ceea ce inseamna +45% din valoare.
2. Pachetele care vin cu airmail, cel putin in Timisoara, vin la aeroport si sunt livrate la domiciliu de firme ca DHL, TNT etc. Partea proasta aici este ca ei fac actele asa ca n-ai cum sa "scapi" de TVA + taxe vamale, cum s-ar intampla daca ai ridica personal coletul de la coletarie

Daca totusi iti iese rentabil, atunci poti comanda. Eu am luat de la ei si totul a decurs fara probleme, marfa ajunge in 4-5 zile.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
- veteran
As fi interesat si eu, in viitorul apropiat, de o comanda pentru 1 - 2 lansete.cristian.ene scrie:Pot sa iti aduc eu lejer cu +35% daca este o lanseta care valoreaza peste 80$.
La +35% total cheltuieli, dau si niste beri

----
N-am rezolvat mare lucru adunandu-ne, ca ce se cheltuieste ii procentual din valoarea lansetelor, nu taxa fixa pe colet. Asa ca suntem unu` sau suntem 10, tot atata ne costa pe fiecarekzoli scrie:Daca toti vreti lansete ,adunati-va si faceti o singura comanda si din diferenta .... luati bere sau vin fiert ....

Treaba cu +35% daca-i valabila, mi-ar pica super bine

Daca ziceai sa mergem simultan pe varianta cu +35% shi sa tragem un chef dupa, io-s pentru

----
Foarte valabil daca vei comanda direct de pe Cabela's. Daca faci o "volta-n vant" si o trimiti intai la o adresa loco din State, se schimba discursul...informer scrie:N-am rezolvat mare lucru adunandu-ne, ca ce se cheltuieste ii procentual din valoarea lansetelor, nu taxa fixa pe colet. Asa ca suntem unu` sau suntem 10, tot atata ne costa pe fiecare...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
Corect, doar ca atunci mai sunt taxele dependente de statu-n care-i locatia respectiva + transportu` propriu zis pana-n RO.Musti scrie:Foarte valabil daca vei comanda direct de pe Cabela's. Daca faci o "volta-n vant" si o trimiti intai la o adresa loco din State, se schimba discursul...
In orice caz pe mine m-ar super multumi +35%

Cre` c-am deviat putzin de la lanseta pt. avat... scuze.

----