Cumpar lanseta + mulineta spinning.

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

crapmaniacul
veteran
veteran

Re: Cumpar lanseta + mulineta spinning.

Mesaj de crapmaniacul » 20 Ian 2014, 20:16

3my scrie:@agabi
m-am incadrat perfect in buget, cei 1000 de ron au fost suficienti pentru mulineta DAM pentru care am platit 912 ron.
Acum am nevoie si de un bat pe masura. Ma gandesc sa reconditionez/tunez nu stiu exact care este termenul...o lanseta TOKOZ din fibra de sticla plina, as vrea sa-i schimb inelele cu unele bune sau foarte bune(cele vechi au santuri destul de adanci, a fost o lanseta muncita dar pastrata in conditii excelente).Recomandari pentru un set de inele si cam cate ar fi necesare pentru acest bat de 1.90 (pentru pescuit la stiuca)??
As mai vrea sa o vopsesc dar inaintea aceste-i operatii trebuie curatata/inlaturata vopseaua veche. Recomandari catre o persoana priceputa??
Lanseta Tokoz de fibra plina la stiuca nu stiu daca e cea mai buna idee, modificata sau nu, zic ca nu e bun drumul asta. La greutatea aia a lansetei de 720 gr , mai adaugi cca 300 gr de la mulineta si dupa nici 100 de lansari o sa te lasi pagubas ... Uita de modificarea lansetei si ia-ti o lanseta de fibra goala/ carbon compozit sau un grafit moderat si nu te doare capul. Gasesti lansete de stiuca de buget de pe la 250 RON care fac treaba chiar buna.

3my
senior
senior

Mesaj de 3my » 20 Ian 2014, 20:47

@crapmaniacul
va multumesc pentru informatiile Dumneavoastra pretioase pentru mine, mi-ar fi placut sa putem vb mai mult dar eu din pacate nu am inca permisiunea/optiunea sa trimit si sa va rapund la PM. Nu sunt interesat de lansete low cost, doresc ceva "trainic' si bun sau foarte bun.
@D_ali
multumesc frumos pentru recomandarile Dumneavoastra, cred ca am sa dau curs unui Lamiglas, sa mai strang bani...doresc sa echilibrez mulineta cu o lanseta pe masura si de calitate.
Nu pot trimite PM ...din acest motiv mi-am permis sa va raspund aici. :respekt:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 20 Ian 2014, 21:08

3my

Vad ca ti-a povestit deja D_ali si despre fibra probabil de la Lamiglas si daca ajungi sa pui mana pe ea nu-ti mai trebuie nimic. Nu e ieftina, undeva aproape de 7 - 800 Ron de noua insa e ceea ce trebuie. La Totalfishing chiar zilele trecute am pus mana pe una o fibra de la Lami si mi-a ramas gandul la ea ... o bijuterie , de fapt doua bijuterii (una 7-28 gr si sora ei 10 - 35 gr, greu sa te hotarasti intre ele ...). Cauta un Skeet Reese si ai incheiat discutia daca dai mult pe reactive.
Mai sunt solutii bune si foarte bune si de la alte firme recunoscute ptr calitatea lor gen Seeker sau Phenix, mai scotoceste pe aici si o sa mai gasesti informatii utile.

3my
senior
senior

Mesaj de 3my » 20 Ian 2014, 22:47

@Crapmaniacul
Trebuie sa recunosc ca mi-a spus ceva de Lamiglas dar si despre Seeker, cu siguranta am sa dau curs uneia dintre ele...poate ambelor variante :) ...eu vreau macar una dintre ele in acest an...si am sa fiu foarte multumit. :)

3my
senior
senior

Mesaj de 3my » 03 Feb 2014, 19:39

Rezolvat!
Se poate inchide, multumesc frumos !

Scrie răspuns