Cumpar lanseta mediu
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar lanseta mediu
As prefera lansete fast 4-16gr 5-20gr 5-25gr,nou sau folosit dar sa fie intretinut!Bugetul ar fi pana la 300lei.astept oferte aici sau pe privat.
Re: Cumpar lanseta mediu
salut am shimano catana 2,40m act 3-15g light si shimano diaflash 2,10m act 5-21g preturi,150 si 300 ron.tel 0765085264.
Vezi daca iti place asta,
Lanseta Assassin XC 662MH
Lanseta Assassin XC 662MH
Este cast?Imi trebuie unu normal:D
- Hentzone
- utilizator constant

Go fishing, what else...
am unul ,,NORMAL''dodo12 scrie:Este cast?Imi trebuie unu normal:D
Lanseta Assassin XS 662M
Lungime (m) : 1.98
Numar elemente : 2
Putere (gr) : 1.75-14
Actiune : Fast
Descriere produs
Toate lansete din seria Rapture Assassin sunt construite pe carbon CX-1 foarte senzitiv ce beneficiaza de o rezerva mare de putere pe tronsonul inferior, dar cu o actiune rapida pe cel superior.
Designul japonez nu este doar placut, ci este si util. Split gripul din EVA ajuta la reducerea greutatii lansetei la fel si mandrina de carbon plin foarte rezistenta.
Inelele SiC (rezistente si la apa sarata) sunt si ele foarte usoare si ajuta la derularea usoara a firului atat in lansari, cat si in recuperari si driluri.
In plus toate lansetele vin in tub de cordura pentru protejarea acestora la transport si depozitare.
Lungime (m) : 1.98
Numar elemente : 2
Putere (gr) : 1.75-14
Actiune : Fast
Descriere produs
Toate lansete din seria Rapture Assassin sunt construite pe carbon CX-1 foarte senzitiv ce beneficiaza de o rezerva mare de putere pe tronsonul inferior, dar cu o actiune rapida pe cel superior.
Designul japonez nu este doar placut, ci este si util. Split gripul din EVA ajuta la reducerea greutatii lansetei la fel si mandrina de carbon plin foarte rezistenta.
Inelele SiC (rezistente si la apa sarata) sunt si ele foarte usoare si ajuta la derularea usoara a firului atat in lansari, cat si in recuperari si driluri.
In plus toate lansetele vin in tub de cordura pentru protejarea acestora la transport si depozitare.
Mai astept oferte!