Cumpar lanseta fly
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
RX7 7`9``ft . #3-4
Am o lanseta custom RX7 de 7`9``ft.(2.38cm), #3-4 din 2 bucati,montata cu inele H&H single foot , mandrina PAcific BAy graphite, maner Fenwick style.
A fost pescuit foarte putin si e ca noua. Este o lanseta corecta cu energie si versatila doar ca a fost inlocuita de o lanseta mai performanta.
Este capabila sa lanseze cu fir #3 la diatante mici dar poate lansa lejer la 10-18m cu un fir Rio Grande #4 cu streamere sau muste de clean.
Lanseta are un buget real de peste 550 RON dar sunt dispus sa o vand cu 450 RON inclusiv tub cordura si husa.
Evident poti sa o testezi pe apa la un pescuit
0729.290.938
cristian.gab@gmail.com
A fost pescuit foarte putin si e ca noua. Este o lanseta corecta cu energie si versatila doar ca a fost inlocuita de o lanseta mai performanta.
Este capabila sa lanseze cu fir #3 la diatante mici dar poate lansa lejer la 10-18m cu un fir Rio Grande #4 cu streamere sau muste de clean.
Lanseta are un buget real de peste 550 RON dar sunt dispus sa o vand cu 450 RON inclusiv tub cordura si husa.
Evident poti sa o testezi pe apa la un pescuit
0729.290.938
cristian.gab@gmail.com
-
- veteran
Re: Cumpar lanseta fly
Te-a luat capu', man? Io ti-am zis sa nu pui mana pe lanseta de fly ca e drogT.Adrian scrie:Cumpar lanseta fly clasa 3-4, actiune mod-fast sau fast si minim 8ft.
Astept oferte

Deh ma Andrei, daca Leo ma tine intr-una cu "fly-ul e the last level, the last level" trebuie sa vad si eu macar cu ce se mananca nu?ANDREI RIGA scrie:Te-a luat capu', man? Io ti-am zis sa nu pui mana pe lanseta de fly ca e drogT.Adrian scrie:Cumpar lanseta fly clasa 3-4, actiune mod-fast sau fast si minim 8ft.
Astept oferte![]()
![]()
![]()
Si tu nu ti-ai terminat inca toate injectiile dupa boala cealalta !
![]()
![]()
![]()

@Cristi.Ene
O sa ma interesez si o sa iti dau un raspuns zilele astea.
@Andrei.A
Stiu ca e drog dar deh...trebuie sa imi fac damblaua

O sa dau un raspuns imediat ce ma hotarasc.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Si pe voi v-a imbolnavit Leo ma???T.Adrian scrie:Deh ma Andrei, daca Leo ma tine intr-una cu "fly-ul e the last level, the last level" trebuie sa vad si eu macar cu ce se mananca nu?ANDREI RIGA scrie:Te-a luat capu', man? Io ti-am zis sa nu pui mana pe lanseta de fly ca e drogT.Adrian scrie:Cumpar lanseta fly clasa 3-4, actiune mod-fast sau fast si minim 8ft.
Astept oferte![]()
![]()
![]()
Si tu nu ti-ai terminat inca toate injectiile dupa boala cealalta !
![]()
![]()
![]()
Unde mai pui ca i-am povestit de un rau de la mine la tara si a zis "ala sigur are lipan" asa ca mi-a cam starnit curiozitatea si pofta de ceva nou.
@Cristi.Ene
O sa ma interesez si o sa iti dau un raspuns zilele astea.
@Andrei.A
Stiu ca e drog dar deh...trebuie sa imi fac damblaua![]()
O sa dau un raspuns imediat ce ma hotarasc.

-
- veteran
Da si tu pe privat un nume si un numar de telefon si mai mult ca sigur se rezolva...parintele scrie:Si pe voi v-a imbolnavit Leo ma???![]()
DAti-mi si mie nr lui de tel ca mi s-a pizdit telefonul si l-am pierdut