Cumpar lanseta fly 7'...max 8' #3
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar lanseta fly 7'...max 8' #3
Se cauta de cumparat lanseta pentru flyfishing, pentru pescuit cu musca uscata, (scurta, clasa mica)
Salut Sabin,
Am un bat de TLT facut din blank Cabelas XML -ultra light (702 cred) de 7' lungime. Mandrina este de fly, manerul este un full weals de pluta. Inelele sunt Fuji Alconite BLG-uri (speciale de musca, dar cu pastila ceramica).
Ar fi disponibil tot setul de TLT lanseta, mulineta cu tambur de rezerva si snururi.
Daca esti interesat poti sa ma suni.
Cosmin
0726663451
Am un bat de TLT facut din blank Cabelas XML -ultra light (702 cred) de 7' lungime. Mandrina este de fly, manerul este un full weals de pluta. Inelele sunt Fuji Alconite BLG-uri (speciale de musca, dar cu pastila ceramica).
Ar fi disponibil tot setul de TLT lanseta, mulineta cu tambur de rezerva si snururi.
Daca esti interesat poti sa ma suni.
Cosmin
0726663451
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
Re: lanseta
leowb scrie:Salut ,de ce buget dispui?Ca stiu ce pot sa ti ofer

Re: lanseta
@Leo, te rog trimite si la mine oferta pe mp cu ce ai de dat...leowb scrie:Salut ,de ce buget dispui?Ca stiu ce pot sa ti ofer
Mersi, numa' bine.
- crystianoo
- veteran
Am un cormoran carbostar de 2,60m doua bucati,nou-nout l-am luat sa incerc si eu si nu am apucat si nu cred ca ma apuc de fly si il dau ca sta degeaba,clasa 4-5,foarte usor,maner lemn de trandafir si numai stiu ce sa zic,a.. pret 100 ron eu am dat 180 pe el!daca te intereseaza suna-ma la 0768020880.
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
Sabin,Sabin scrie:Ce clasa de snur o incarca ?cosmin81 scrie: Am .........
Daca ai o poza, trimite-o pe email, te rog.
Eu am dat cred cu snur DT4 si WF3 la uscate. Ptr TLT pe rauri mici este super ok. Finete maxima cu leader de 4.8m.
Distanta maxima (scos tot snurul plus ceva backing) s-a intamplat cu un wf5, asta in cazul in care dai pe o balta dupa bibani si ai nevoie sa dai departe.
Sculele sunt nefolosite..am facut doar casting pe apa si pe iarba si de cateva ori niste partide la rosioara. Este un echipament foarte light pe care nu prea il folosesc (adik mai deloc).
Decat sa le fac poze, mai bine ne vedem si facem si niste teste cu diverse snururi. Eu stau in zona Domenii si am cateva parcuri pe langa casa.

"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"