nu stiu exact pt ce fel de voblere vrei insa batul spre care te-ai orientat initial e unul foarte bun in raport cu pretul lui.
inca imi pastrez comment-ul de aici dupa cativa ani de utilizare in care am tras de el :
http://www.monstru.ro/lansete-dam/177-l ... m-27m.html
singura precizare ar fi ca actiunea nu e rapida ci moderat-rapida . Oricum modul in care simti batul in mana se schimba radical dupa ce-l dezbraci de inele si vopsea si-l usurezi cu vreo 15 de grame per total (dupa ce adaugi niste fuji k titan montate in semi KR concept ). Bineinteles ca nu merita sa -l iei ca sa-l modifici , ci doar ca , asa cum am patit si eu, dupa ce-l iei, exista riscul sa-ti placa suficient de mult incat sa-l customizezi si sa nu-l mai dai din mana.
Din punctul meu de vedere este poate unul dintre cele mai reusite bete de vobler ,linguri ,rotative si jiguri grele de pe piata in momentul de fata. Cel putin blankul este suficient de reusit pentru a merita o investitie de 100$ in inele (dupa care investitie se comporta comparabil cu un Loomis IMX in ceea ce priveste rapiditatea). Asta nu inseamna ca inelele cu care vine sunt proaste (poate doar supradimensionate si putin prea grele) ci ca noile tipuri de inele si sisteme de montare sunt net superioare si asta se vede in comportamentul oricarui bat. Bineinteles ca sunt gusturi si gusturi in materie de bete si modul de a le folosi insa daca vrei sa folosesti batul pentru voblerele din plaja lui de aruncare si chiar mai jos , de pe la 15 grame la deal e o alegere fericita in materie de linguri si voblere.
Daca iti plac betele "par" nu-i ceea ce cauti.