Cumpar lanseta Daiwa Steez
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar lanseta Daiwa Steez
Caut o lanseta Steez de spin, pentru salau, variantele 1.7-10.5g sau 3.5-21g. Astept oferte pe mp, email (graalmusic@gmail.com) sau telefon (0740689583).
-
vali stratonov
- veteran

Re: Cumpar lanseta Daiwa Steez
Haaahhaa...Am ajuns vremurile cînd pîn? si cei de la shimano recunosc ca
Marfa de la Daiwa e cea mai de calitate.
Asta da normalitate.)))
Asta da normalitate.)))
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Eh, hai sa nu exageramvali stratonov scrie:Haaahhaa...Am ajuns vremurile cînd pîn? si cei de la shimano recunosc ca
Asta da normalitate.)))
Recunosc ca lansetele Daiwa sunt foarte bune (nu cred ca mai bune decat "World Shaula" de la Shimano, insa nimeni nu are asa ceva in Romania, inca), dar la mulinete practic nu ai ce sa compari. Shimano, fiind o companie de zeci de ori mai mare ca si Daiwa, are resurse mult mai bogate pentru dezvoltare, plus ca tehnologia si materialele inovatoare, folosite la biciclete, iarasi vin in ajutor si in constructia mulinetelor. Daiwa mai are destul pana sa ajunga la capacitatea unui sistem DC
Dar nu-i cazul sa discutam iarasi de Daiwa vs Shimano. Ambele sunt nr.1
daca e s-o luam asa, in opinia mea, blankul de la zodias bate la g?oaz? orice blank de steez. ca steezul e lucrat mai bine si cu niste componente mai bune, asta e altceva. 
Vezi ca am un Zodias de vanzare (de cast). Nu te intereseaza?Gogol scrie:daca e s-o luam asa, in opinia mea, blankul de la zodias bate la g?oaz? orice blank de steez. ca steezul e lucrat mai bine si cu niste componente mai bune, asta e altceva.
-
horia flucus
- veteran

Ce putere de aruncare pentru Zodias?shimano scrie:Vezi ca am un Zodias de vanzare (de cast). Nu te intereseaza?Gogol scrie:daca e s-o luam asa, in opinia mea, blankul de la zodias bate la g?oaz? orice blank de steez. ca steezul e lucrat mai bine si cu niste componente mai bune, asta e altceva.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
vali stratonov
- veteran

Faptul ca ai recunoscut ca Daiwa Stezz e o lanseta de exceptie e o chestiune de normalitate....restul postului tau e can-can.Eh, hai sa nu exageram
Recunosc ca lansetele Daiwa sunt foarte bune .....
Daiwa RULESS...
P.S Spor la cumparaturi...
Te zic la Laci bacsi!vali stratonov scrie:Faptul ca ai recunoscut ca Daiwa Stezz e o lanseta de exceptie e o chestiune de normalitate....restul postului tau e can-can.Eh, hai sa nu exageram
Recunosc ca lansetele Daiwa sunt foarte bune .....![]()
![]()
Daiwa RULESS...
P.S Spor la cumparaturi...
Exact acesta: http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 53922.htmlhoria flucus scrie:Ce putere de aruncare pentru Zodias?shimano scrie:Vezi ca am un Zodias de vanzare (de cast). Nu te intereseaza?Gogol scrie:daca e s-o luam asa, in opinia mea, blankul de la zodias bate la g?oaz? orice blank de steez. ca steezul e lucrat mai bine si cu niste componente mai bune, asta e altceva.
Noua, nepescuita, 11/10
-
vali stratonov
- veteran

Din pacate pt tine si Lacy bacsi a devenit mare fan DAIWA .)))Te zic la Laci bacsi!
Toate mulinetele si lansetele shimano le-a vinturat..)))