Salutare!
Este adevarat subiectul! Vreu sa cumpar o lanseta de casting pentru a invata acest stil. Am achizitionat o Luremania de 1,8m,10- 40g, dar este un par si nu reusesc sa arunc mai mult de 10m cu ea( ca este prea scurta , ca este pea rigida, nu stiu ). Nu vreau sa fie nici wow dar nici rebut. Cred ca ma va ajuta un bat de minim 2,10m dar mai moale putin. Cu ce am eu, nu am facut decat sa desfac peruci , si pe balta si acasa( ultuma oara am descurcat firul 6 ore).
Acum nu pot sa fac decat sa astept posesori de ieftinache , ce vor sa renunte la "gunoaiele ce ii incomodeaza.
Cumpar Lanseta casting pentru Scoala
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
horia flucus
- veteran

Re: Cumpar Lanseta casting pentru Scoala
Ce buget ai pentru lanseta?
Apropos, perucile se fac in mod normal din cauza unei mulinete de o calitate slaba. Ce model de mulineta de cast folosesti astazi?
Apropos, perucile se fac in mod normal din cauza unei mulinete de o calitate slaba. Ce model de mulineta de cast folosesti astazi?
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
O lanseta de cast din seria ieftine si bune o gasesti la decathlon, axion 6'6" 7-21gr, real cam 5-17grame. Costa vreo 150lei, e din 2 bucati.
O alta varianta este Colmic Calida Evolution de 7', medium, 3-14gr, real duce ceva mai mult, dintr-o bucata, vreo 260lei.
O alta varianta este Colmic Calida Evolution de 7', medium, 3-14gr, real duce ceva mai mult, dintr-o bucata, vreo 260lei.
Salut!
Horia, bugetul nu este calculat . Nu vreau totusi sa cheltuiesc mai mult de 250 lei. M-am inteles cu QRPY sa iau combo-ul ce il are la vanzare aici, cu toate ca eu aveam nevoie numai de bat.
Nu prea stiu multe despre acesta dar el spune ca este ok.
Mulinetele ce le am in acest moment (caci sunt 2) : Abu Garcia Blue Max, si Daiwa Exceler
Horia, bugetul nu este calculat . Nu vreau totusi sa cheltuiesc mai mult de 250 lei. M-am inteles cu QRPY sa iau combo-ul ce il are la vanzare aici, cu toate ca eu aveam nevoie numai de bat.
Mulinetele ce le am in acest moment (caci sunt 2) : Abu Garcia Blue Max, si Daiwa Exceler
Iti dau eu un Metanium DC si sigur nu o sa ai probleme cu lansarea 
Canci. Scap? de ele cât mai repede. Undeva in 300/500 lei g?se?ti un Curado E sau Revo STX gen 2 si totul se va transforma in placere pur? indiferent de coada de matura cu care pescuie?ti. Acela? sfat l-am primit si eu acum 6-7 ani, "eftin pân? î?i faci mana" si am ignorat total a?a c? am luat un Revo STX si doua lansete, w&m jerkbait topwater si jig&worm al c?ror 28 gr duc si 70. Rezultatul a fost doar placerezippo47 scrie:Salut!