Cumpar lanseta cast UL - pana in 10 g. Ceva de buna calitate
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar lanseta cast UL - pana in 10 g. Ceva de buna calitate
Astept oferte pe email daniel.dragomir@techhub.com.
-
horia flucus
- veteran

Re: Cumpar lanseta cast UL - pana in 10 g. Ceva de buna cali
Ai mail.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
-
cristian.ene
- veteran

Foca o lanseta UL reala este 1.5-5g ceva 3-10g este L-ML. Daca optezi pentro lanseta rapida ca Spinnerbatul ala par MHX facut de Sava poti sa iti iei gandul ca o sa arunci usor si departe naluci de 2-5g indiferent ce mulineta BFS folosesti.
Problema cu gasitul unei lansete BFS reala este complicata pentru ca implica balansul exact intre elsticitate si rezerva de putere daca vrei ceva pesti mai mari.Eu am una perfecta pentru 2-10g dar este un blank care nu se mai gaseste. Am mai vazut un Major craft destul de ok dar arunca doar din varf desi este un MS-X.
Zodias este prea rapid si el si tot asa numa una si una.
Ca tot intrebai de Aldebarann BFS XG 16 l-am probat umar la umar cu Alphas Air si nu am vazut nici o diferenta semnificativa in favoarea Alde. Chiar si cu 2g distantele erau similare la fel efortul de lansare. Indiscutabil este o mulineta foarte buna dar mai scumpa ,doar cu raport de 8.0 :1 si tambur perforat care nu se potriveste cu fire de orice fel.
Pe de alta parte mi-a placut cu sta perfect in mana desi pare mai mare decat Air. Mi se pare solid dar daca citesti review despre Aldebaran 15 o sa vezi ceva probleme la desfacere desi noile generatii sunt mai legate si cu jocuri clar mai mici. Diferea si materialele din care sunt facute angrenajele
Informatii comparative sunt destul doar sa vrei sa le cauti
pe forumuri serioase.
Problema cu gasitul unei lansete BFS reala este complicata pentru ca implica balansul exact intre elsticitate si rezerva de putere daca vrei ceva pesti mai mari.Eu am una perfecta pentru 2-10g dar este un blank care nu se mai gaseste. Am mai vazut un Major craft destul de ok dar arunca doar din varf desi este un MS-X.
Ca tot intrebai de Aldebarann BFS XG 16 l-am probat umar la umar cu Alphas Air si nu am vazut nici o diferenta semnificativa in favoarea Alde. Chiar si cu 2g distantele erau similare la fel efortul de lansare. Indiscutabil este o mulineta foarte buna dar mai scumpa ,doar cu raport de 8.0 :1 si tambur perforat care nu se potriveste cu fire de orice fel.
Pe de alta parte mi-a placut cu sta perfect in mana desi pare mai mare decat Air. Mi se pare solid dar daca citesti review despre Aldebaran 15 o sa vezi ceva probleme la desfacere desi noile generatii sunt mai legate si cu jocuri clar mai mici. Diferea si materialele din care sunt facute angrenajele
Informatii comparative sunt destul doar sa vrei sa le cauti
Merci de info. Am si Alphas-ul SV cu un tambur schimbat de 9 g - e ok - nu imi mai trebuie si un Air. Am preferat Aldebaran -ul pentru ca sunt super incantat de Metanium DC 15 (primul meu Shimano) si am zis ca merita clar sa mai incerc ceva Shimano. Vedem saptamana viitoare cand ajuge daca m-am inselat sau nu.cristian.ene scrie:Foca o lanseta UL reala este 1.5-5g ceva 3-10g este L-ML. Daca optezi pentro lanseta rapida ca Spinnerbatul ala par MHX facut de Sava poti sa iti iei gandul ca o sa arunci usor si departe naluci de 2-5g indiferent ce mulineta BFS folosesti.
Pe de alta parte mi-a placut cu sta perfect in mana desi pare mai mare decat Air. Mi se pare solid dar daca citesti review despre Aldebaran 15 o sa vezi ceva probleme la desfacere desi noile generatii sunt mai legate si cu jocuri clar mai mici. Diferea si materialele din care sunt facute angrenajele![]()
Informatii comparative sunt destul doar sa vrei sa le cautipe forumuri serioase.
Lanseta o sa caut una ok, nu ma grabesc. Multam de sfaturi.
-
cristian.ene
- veteran

Tambur MB Zonda sau DIY pentru SV105 ? Merita sa specifici specia una e sa bie salau alta e sa fie biban sau clean multi cu siguranta nu o sa inteleaga ce vrei exact.
Lansetele japoneze de trout casting BFS difera mult de cele de bass BFS ,diferenta de putere este mare si in plaja inferioara se incarca diferit.Mai conteza si de cata rezerva de putere ai nevoie.
Tamburii DIY pt.SV 105 https://www.aliexpress.com/item/modifie ... 04964dbc3f
SV 105 este o super mulineta
Lansetele japoneze de trout casting BFS difera mult de cele de bass BFS ,diferenta de putere este mare si in plaja inferioara se incarca diferit.Mai conteza si de cata rezerva de putere ai nevoie.
Zonda Hedgehog pentru tambur.cristian.ene scrie:Tambur MB Zonda sau DIY pentru SV105 ? Merita sa specifici specia una e sa bie salau alta e sa fie biban sau clean multi cu siguranta nu o sa inteleaga ce vrei exact.
Lanseta o vreau pentru gume.
-
cristian.ene
- veteran

Oricum iti trebue o lanseta mai lenta decat ce exista la spinning pentru jig altfel nu vei arunc bine naluci de 3-4g , precizia o sa fie praf iar distanta mediocra.
Cele mai multe lansete declarate BFS nu respecta nici puterea nici actiunea, mai bine vezi inainte cateva.
Cele mai multe lansete declarate BFS nu respecta nici puterea nici actiunea, mai bine vezi inainte cateva.