cumpar lanseta cabelas xml 706

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

bob
senior
senior

cumpar lanseta cabelas xml 706

Mesaj de bob » 10 Oct 2010, 13:51

cumpar xml 706 sau dau la schimb alte scule de spinning tel 0766231377

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 10 Oct 2010, 19:28

am eu una pe care am adus-o ca sa pot pescui cu zalturi, dar singura data cand am folosit-o a fost saptamana trecuta la PikeChallenge, desi o am de mai bine de 2 ani.

pe mine m-a costat ceva mai mult de 200 usd cand am adus-o si sunt dispus sa ma despart de ea la 700 ron

bob
senior
senior

Mesaj de bob » 10 Oct 2010, 21:20

my friend este o suma enorma pe care ai platit-o 700ron pot sa cumpar cu 500 ron noua in tub cu 700 poti lua st croix lamiglas loomisgl3 etc evident nu noi sau poate si noiiar noua ete cind o comanzi sau in magazin cu eticheta pe ea lanseta ta este second h indiferent cit ai pescuit cu ea stii e ca si cu masina cind o scoti din showroompierzi 30% cum ai iesit cu ea asa ca , crede-ma pretul tau este mai mult decit exagerat pot sa zic chiar.............

romica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de romica » 11 Oct 2010, 05:47

daca nu ma insel pretul era 139 usd cand am cumparat-o eu (e drept ca de curand au fost la reducere, dar nu toate si acum nu mai sunt disponibile) la care s-au adaugat 40% transportul, ceva taxe si tva 19%, deci s-a dus binisor peste 200. unii chiar platesc toate taxele :wink:

pe de alta parte nu-mi cere de mancare si nici nu duc lipsa de bani ca s-o dau la orice pret

bob
senior
senior

Mesaj de bob » 11 Oct 2010, 22:18

my friend nu exista adaos mai mare de 30% la nici un produs de la cabelas si aici ma refer la baietii care aduc diverse nu dau nume ca nu-i frumos nu ia nimeni 40% nu am auzit asa ceva iar de tva bati cimpii e prima data cind aud asemenea aberatie lanseta este 139$ +30% =180 *3.22ron =576 in cel mai nefericit caz nouaaaaaaa nouta pina la 700 ron second e cale lunga daca nu ti cere de mincare si nu vrei neaparat sa o dai (asta ca sa te citez) de ce postezi aici doar ca sa te bagi in seama cu lumea pastreaz-o sanatos

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 11 Oct 2010, 22:28

bob scrie:my friend nu exista adaos mai mare de 30% la nici un produs de la cabelas si aici ma refer la baietii care aduc diverse nu dau nume ca nu-i frumos nu ia nimeni 40% nu am auzit asa ceva iar de tva bati cimpii e prima data cind aud asemenea aberatie lanseta este 139$ +30% =180 *3.22ron =576 in cel mai nefericit caz nouaaaaaaa nouta pina la 700 ron second e cale lunga daca nu ti cere de mincare si nu vrei neaparat sa o dai (asta ca sa te citez) de ce postezi aici doar ca sa te bagi in seama cu lumea pastreaz-o sanatos
bob, din pacate te inseli.
Nu toata lumea aduce cu baietii despre care pomenesti tu, unii comanda pur si simplu de pe site.
Pentru bete, care se trimit numai cu air mail, se plateste 45% transport (http://www.cabelas.com/custserv/custser ... ippingInfo).
Cand iti ajunge marfa LA VAMA, nu la posta normala, nu "negociezi" tu ci-ti vine direct plata care include TVA (care nu mai ii 19%.... :) ) + taxe vamale (3 - 4%) ca nu-i din UE. In concluzie, ce zice romica nu-i deloc gresit.
Acu` tu daca stii moduri mai ieftine de a aduce lansete din state, avantajul tau :).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

bob
senior
senior

Mesaj de bob » 11 Oct 2010, 23:07

informer man imi pare rau pt voi daca voi asa cumparati de la cabelas insamna ca stati degeaba pe forumul asta 30% este cel mai mare adaos care l-am platit vreodata cuiva pt produse cabelas si crede-ma ca am luat dealungul anilor de foarte multe sute de dolari sunt multi care aduc nu dau nume dar daca vrei si esti atent ii poti gasi si singur si marita

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 12 Oct 2010, 07:49

bob scrie:informer man imi pare rau pt voi daca voi asa cumparati de la cabelas insamna ca stati degeaba pe forumul asta 30% este cel mai mare adaos care l-am platit vreodata cuiva pt produse cabelas si crede-ma ca am luat dealungul anilor de foarte multe sute de dolari sunt multi care aduc nu dau nume dar daca vrei si esti atent ii poti gasi si singur si marita
Bob, prietene....tu se pareca stii multe...doar ai luat marfa de sute de dolari din state....daca e asa, atunci asculta de unu care a luat marfa de zeci de mii din state....nu e chiar asa cum zici tu....procentul ala de 30% in general este ok pentru marfa mica (si ca volum si ca greutate) si scumpa.....pentru ca daca iti cer sa aduci din state un bat de 50$ iti garantez ca sub 80$ nu iti ajunge in poarta nici daca zbori tu dupa el personal.
Ca sa nu te mai cramponezi de procentul ala de 30% hai sa iti explic cam ce fac baietii aia care se ocupa de adusul marfii din sua.:
in primul rand cineva de acolo comanda marfa, care ii vine la o adresa de acolo, de cele maimulte ori platind transportul (care in cazul lansetelor, in special al celor dintr-o bucata e destul de mare intre 5,6$ pana la 15$), dupa ce marfa ii ajunge, cel de acolo o trimite in tara cu niste transportori (cat mai ieftini posibili) dar care incaseaza transportul tot dupa greutate si volum, dupa ce ajunge in tara marfa e scoasa din vama de cineva care are cadea acolo, neplatind suma cuvenita normal ci doar o mica parte plus spaga aferenta, pe urma iti ajunge la tine acasa...la tot circul asta trebuie sa pui ceva dolari pentru persoana din state care face treaba asta si cativa dolari pentru persoana din romania care participa la circ.....ia fa tu o socoteala si vezi daca aduci o lanseta de 50$ cum imparti cei 15$ (30%) la tot ce am zis mai sus.....asa ca fii putin mai deschis si nu mai spune public niste prostii.

bob
senior
senior

Mesaj de bob » 12 Oct 2010, 11:31

cysst prietene am spus ca am cumparat de multeeeeeeeeeeeeeeeeee sute de dolari nu de citeva sute cum probabil ai citit tu in graba astea multe pot insemna mii der am vrut sa nu par intelegi ce vreau sa spun cert este ca nu vorbeam de multe produse si f voluminoase vb pur si simplu de o lanseta si nimic mai mult daca nu ma crezi da-mi tu 180$ pentru o lanseta care costa 140$ si eu ti-o aduc cu 30% daca chiar ai nevoie nu eu spun prostii pe cine cunosc comanda direct de pe site nu face cineva comanda in state ca nu are pe nimeni acolo deci fi atent am cumparat bocanci pt wader-si waders doua banckuri din doua buc inele plua mandrine plus o lanseta cabelas in tip fix cu 30% adaos la toata suma daca nu crezi e treaba ta nu a mea eu am de unde sa cumpar asa de multi ani numai bine si doamne ajuta !

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 12 Oct 2010, 12:48

ceea ce spui tu este din perspectiva ta aproape acelasi lucru cu ce spuneai inainte...atunci cand comanzi mai multe produse de pe acelasi site incepe sa se apropie de ce spui tu....deoarece transportul pentru o pereche de bocanci este acelasi si daca ai o pereche si daca ai 3, si inca o data....tu zici de o lanseta de 140$ eu zic de o lanseta de 50$...iti dau 65$ daca imi aduci o lanseta de 50 din state cand vrei tu. Asa ca las-o mai usor cu aia 30% pentru orice din state ca latra....sa iti dau un exemplu...am avut nevoie din state de o piesa mica cateva grame care acolo cosat 3$ dar pe care nu am gasit-o sub nici o forma in alta parte....m-a ajuns acasa la vre-o 20$..ce zici...piesa aia mi-o aduceai cu 3,9$?

Scrie răspuns