Cumpar lansetă Graphiteleader Silverado 23GSILS-792M

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Salin
utilizator nou
utilizator nou

Re: Cumpar lansetă Graphiteleader Silverado 23GSILS-792M

Mesaj de Salin » 26 Feb 2025, 18:53

Vă mulțumesc pentru mesajele voastre .
Referitor la întrebare, răspunsul este că nu am mai găsit modelul respectiv, cel puțin pe site-urile de la noi ; și nici de ocazie
Iar cu privire la modelul de lansetă cu varianta UX, citisem undeva, unde nu mai rețin că a fost cu ceva timp în urmă, că lansetele varianta UX ar fi fabricate în Corea de Sud .
Și încă ceva : dacă ar fi să scădem din prețul lansetei model 23 valoarea inelelor ( care la acestea sunt torzite ) sar putea să ajungem la același preț cu varianta UX, ceea ce înseamnă că nu sunt diferențe esențiale între ele .

Salin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Salin » 26 Feb 2025, 19:02

Acum folosesc un Calamaretti GOCS 832 M, 2 - 3,5 egi 0.4 - 1,2 PE , pentru belțile pe care pescuiesc. De altfel și aceasta este o lansetă excelentă , dar nu atât de senzitivă ca modelele Silverado .
Am și un Silverado , model GSIS 742 ML , 2,24 m , 3-15 grame și îmi place maxim lanseta aceasta.
Doar că îmi doresc și varianta de 5-20 grame și puțin mai lungă, pt că de pe mal lungimea lansetei îți oferă lanseuri mai lungi .

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Feb 2025, 19:13

Deci pe pagina producatorului se mentioneaza foarte clar ca seria UX e produsa in China sau Vietnam si tu citisei pe undeva... Crezi ca producatorii de lansete cumpara inelele Torzite la pretul la care le cumparam noi, ca persoane fizice ?
Se pare ca nu te-ai documentat deloc si folosesti o logica simplista, modelul pe care il vrei are blank-ul facut cu T1100G, UX are un carbon inferior. Daca scazi si pretul inelelor de pe seria UX nu va mai costa 1400 de lei, pe langa asta orice producator nu isi face calculele asa cum traiesti tu cu impresia.
Si daca esti atat de convins ca nu sunt diferente esentiale, cumpara modelul UX ca o ai pe cealalta si vei sesiza practic ce diferente sunt.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Feb 2025, 19:28

Am avut primul model Silverado GSIS 782M, am avut si vreo 6 Calamaretti doar ca modelele MH si H, care sunt fast spre deosebire de M care sunt regular-fast si in opinia mea Calamaretti erau o idee mai senzitive ca modelul GSIS. Am avut si o Finezza UX care era cel putin o clasa sub ambele mentionate mai sus, in privinta senzitivitatii. De vreo 3 ani pescuiesc cu 2 Silverado Prototype 20GSILPS si sunt doua clase peste primul model si peste Calamaretti in ceea ce priveste senzitivitatea. Calamaretti se incarca diferit in lanseu, si atingeam distante mai mari, iar cu modelul vechi aruncam cu 3-4m mai mult decat cu Prototype. Cu modelul 23GSILS nu am pescuit, dar sunt convins ca e mult mai senzitiv decat primul model de Silverado si modelele GOCS si GONCS de la Calamaretti.

Salin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Salin » 26 Feb 2025, 21:29

Mulțumesc pt precizări.
Așteptăm ca importatorii de la noi să aducă noi stocuri, că nu se găsesc modelele mai populare , sau poate mai apare la vânzare vreuna .

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 27 Feb 2025, 11:03

Ti-a pus colegul Radu Daniel link de unde o poti lua. Daca mai pui 250 de lei, vinde cineva din Timisoara modelul Prototype, le gasesti pe site-ul ala unde se vand de toate.

Salin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Salin » 28 Feb 2025, 20:00

ok

Scrie răspuns