cumpar lanseta spinning actiune fast , lungime maxim 2.10 , putere de aruncare pana la 40 gr , de preferat noua , marca consacrata
am gasit ceva ce m-ar satisface ( Daiwa Steez MHRBA ) dar are echipare de casting si este pacat de facut transformare
Cumpar l;anseta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Cumpar l;anseta spinning
mai bine ia un procyon este unul la vanzare 7-21 2.10 dar mere fara prob si 28 ieftin dar isi merita banii dublu te asigur 

de la 28 pana la 40 este ceva diferenta 

salut ti-am trimis un MP culanseta (ceva caracteristici)
no offence dar o lanseta de 150 ron nu poate avea calitatiile cerute de mine , iar actiunea de aruncare 28 gr nu duce in adevarata valoare 40 gr niciodata , fizic poti arunca sliderul in apa si cu 15 gr putere dar pescuitul devine o gluma , am luat in decembrie un Morethan Branzino care are puterea de aruncare 8-35 grame , arunca bine si precis sliderul dar cu o stiuca de 4 kg se face covrig , aproape ajunge varful la maner , am gasit ceva la St Croix ( PS 70HF 2) care pare ca are particularitatiile care le caut , sa vad cum reusesc sa o obtin
tataie, daca pentru stiuk cu jerkbaits o vrei, e bun premierul ala de 1 si 1/2 ca blank ... chiar foarte bun ... doar ca din fabrica vine cu niste inele de rahat pe 2 picioare care ii strica tot chichirezul ...
daca faci rost de una, se merita sa i-o duci lui andronic sa-ti schimbe inelele, si eventual sa curete vopseaua aia tampita si sa-ti lase blankul curat ... nu vorbesc din carti, ci am avut si eu una
, transformata precum am zis mai sus ...
iarasi, pana la banii de steez , nu mai vorbesc de cate lansete custom super bune iti poti face, cu destinatia aia ...
da-mi nr de mob pe mp, si te sun diseara sa-ti dau ceva idei , daca esti interesat ...
daca faci rost de una, se merita sa i-o duci lui andronic sa-ti schimbe inelele, si eventual sa curete vopseaua aia tampita si sa-ti lase blankul curat ... nu vorbesc din carti, ci am avut si eu una

iarasi, pana la banii de steez , nu mai vorbesc de cate lansete custom super bune iti poti face, cu destinatia aia ...
da-mi nr de mob pe mp, si te sun diseara sa-ti dau ceva idei , daca esti interesat ...