Astept ofertele Dvs. fie aici, fie pe privat prin MP sau mail.
Multumesc si
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Urmaresc de mult timp ofertele de pe ebay si in realitate este singurul loc unde mai apare din cand in cand cate un Kistler. Din pacate nu am gasit modelul cautat (He70MLC). De asemenea aproape toate oferte sunt de peste ocean (SUA) iar vanzatorii nu prea sunt de acord cu expediere internationala sau daca printr-o conjunctura fericita accepta acest lucru, costurile sunt f.f. mari fiind vorba de lansete dintr-o singura bucata la care se adauga si taxele vamale. Ca atare singura varianta viabila ramane vreun coleg de forum care din motive inexplicabile ar vrea sa se desparta de asa o bijuteriemcfish scrie:ebay
Ptr. ca nu am gasit niciunul din betele cautatessfisher scrie:Cautin continuare
aceasta lanseta sau eventual ma intereseaza si un Phenix Recon Phx-C682
Anunt valabil ptr. oricare din betele amintite mai susssfisher scrie:Ptr. ca nu am gasit niciunul din betele cautatessfisher scrie:Cautin continuare
adaug pe lista un al treilea candidat: Dobyns Champion Extreme model DX702 C Finesse Rod
Astept ofertele Dvs. pentru oricare din suscitatele lansetessfisher scrie:Anunt valabil ptr. oricare din betele amintite mai susssfisher scrie:Ptr. ca nu am gasit niciunul din betele cautatessfisher scrie:Cautin continuare
adaug pe lista un al treilea candidat: Dobyns Champion Extreme model DX702 C Finesse Rod
ssfisher scrie:Lista de cumparaturi:
1.Kistler Helium LTA He70MLC
2.Phenix Recon Phx-C682 / Phx-C712
3.Dobyns Champion Extreme DX702C Finesse Rod
ssfisher scrie:ssfisher scrie:Lista de cumparaturi:
1.Kistler Helium LTA He70MLC
2.Phenix Recon Phx-C682 / Phx-C712
3.Dobyns Champion Extreme DX702C Finesse Rod![]()
![]()