Cumpar Jackal ISHAD
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Jackal ISHAD
Anuntati si aici, nu toata lumea e prieten cu feisbucul. Asta daca aveti respect pt clienti, daca nu, la cat de lunga e iarna avem timp sa ne comandam din afara.
din ce am inteles TN-urile n-au venit....
pacat.sunt anumite culori pe care Illexul nu le aduce in Europa
pacat.sunt anumite culori pe care Illexul nu le aduce in Europa
-
- senior
carmen a spus ca sunt si TN-uri. o sa-i spun sa anunte si aici mai mult ca sigur
-
- veteran
Asta e cea mai buna treaba ....ca nu sunt nici eu fan facebookgabi udila scrie:carmen a spus ca sunt si TN-uri. o sa-i spun sa anunte si aici mai mult ca sigur

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Am vorbit cu Mos Craciun si mi-a spus ca pe 07.01.2013 la magazinul Abrevis v-or fi produse Jackal ( TN ; Ishad ; Amonite de 3" si 4.5 .
http://www.ifish.ro/vine-mosul-la-abrevis/

http://www.ifish.ro/vine-mosul-la-abrevis/

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
-
- veteran
Chiar sunt curios la ce preturi o sa vina Amonite Shadul. Este una dintre cele mai bune naluci la salau din ce am citit (le-am comandat, astept sa vina si sa le pescuiesc). Si daca tot suntem la noutati, pentru salau, Illex HD shad si Sawamura One Up sunt senzationale, poate o sa fie aduse si acestea.
Pentru cei care vor sa-si ia naluci ILLEX, pe pecheur.com marea majoritate sunt la reduceri. Si reduceri destul de mari.
Pentru cei care vor sa-si ia naluci ILLEX, pe pecheur.com marea majoritate sunt la reduceri. Si reduceri destul de mari.
-
- senior
Au venit jucariile la Abrevis.
Enjoy.
Enjoy.