cumpar infinity Q 2000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- cristi cristi
- veteran
q infinity
Nu vorbesc fara acoperire! Daca vrei mulineta noua exista la Aroow la pretul de 1400 lei! 

rapala the best vobler in the world
Te inseli, acum un an erau cateva Daiwe la Gipo de langa Gara de N, inclusiv Infinity Q 2000, la ei erau 1300 sau 1400 si la Arrow era 1150. Eu am cumparat de la Gipo un Capricorn pt un prieten, atunci. Gipo este f ciudat cu importurile...intr-o vreme am vazut si voblere yo-zuri in magazinul mare din Pantelimon, cu toate ca unicul importator yo-zuri cica este altul. Si acum 3 ani, cand Arrow-ul se batea cu pumnul in piept ca este unic importator Rapala, cele mai multe modele de CD-uri mici si Xrap-uri Jointed mari tot la Gipo erau.
q infinity

La gipo au avut si cateva modele de daiwa , dar nu cred ca au fost la oferta de 1+1. Am fost eu zilele astea la cele doua magazine din buc. si nu mai au nimic interesant. E prea tarziu. Cat despre marea oferta e o mare pacaleala. Eu stiam preturile de dinaintea promotiei si acum au scumpit tot ce e la oferta. De ex. twin power fb mai au doar de 4000 iar pretul de acum cateva luni era pe la 800 de lei iar acum e la 1100 si ceva. Concluzia: comert ca in romania si ca la gipo nu exista nicaieri in lumea civilizata. 

q infinity
Cam asa e! Si tot ce au e extrem de scump la Gipo!
Dar sa nu stricam totusi topicul!
Omul vrea un Q de 2000,asta e ideea. Deci vrea o informatie cu adevarat ajutatoare si un pret bun!