Cumpar ( inchiriez :) ) nimfe - preferabil din zona Moldovei
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar ( inchiriez :) ) nimfe - preferabil din zona Moldovei
Salutari.... e cineva in zona Bacau- Neamt care m-ar putea ajuta cu asa ceva?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Re: Cumpar ( inchiriez :) ) nimfe - preferabil din zona Mold
andrei.A scrie:Salutari.... e cineva in zona Bacau- Neamt care m-ar putea ajuta cu asa ceva?
Da ce alea de pe centura s-au terminat? Astea din neamt nu prea merg cu pescarii ci cu pestii...

"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
bre jale cu voi
.... de ce nu concepeti ca poate sunt si pescari cu inima curata si cugetul neprihanit
ideea era simpla : maine ma duc pi nishti api di munti dupi un eventual lipan sau clean.... si mi-am prapadit cutiuta cu nimfe.
Din alea de pe centura..... ce sa zic...daca le vedeti pe alea de la Bacau va calugariti
sau va scoateti reteta de antibiotice super storng, cu actiune mare

ideea era simpla : maine ma duc pi nishti api di munti dupi un eventual lipan sau clean.... si mi-am prapadit cutiuta cu nimfe.

Din alea de pe centura..... ce sa zic...daca le vedeti pe alea de la Bacau va calugariti

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
haidi breeee,
ce naiba,doar era vorba de "nimfe" nu de calugarit,fete nasoale sau cine stie ce boli venerice sau nu.
de ce ne strici tu "socoteala"?de ce nu ne lasi sa visam frumos??.........ehh??
ca pana la urma tot cu visatul ramanem din pacate
hauzi la el mancatas,hrana rece?? no way,doar cunosti marfa bine ce draqu
@ andrei.A
scuze de acest offtopic,sper sa nu fi deranjat atat de mult,dar macar l-am mentinut in atentiea pescarilor,nu ??!!
ce naiba,doar era vorba de "nimfe" nu de calugarit,fete nasoale sau cine stie ce boli venerice sau nu.
de ce ne strici tu "socoteala"?de ce nu ne lasi sa visam frumos??.........ehh??
ca pana la urma tot cu visatul ramanem din pacate

nici tu nu crezi ce afirmi aici,doar stii bine ca daca femeia are bani in casa si nu ii lipseste nimic,de la o varsta o cam doare fix "undeva" de nimfele "noastre"meas scrie:Daca-si baga si Vero ochiul pe aici iar o sa mananci hrana rece fo' saptamana
hauzi la el mancatas,hrana rece?? no way,doar cunosti marfa bine ce draqu

@ andrei.A
scuze de acest offtopic,sper sa nu fi deranjat atat de mult,dar macar l-am mentinut in atentiea pescarilor,nu ??!!

-
- veteran
nimfele din acest topic merg si la pescuit ,au un usor miros de peste si chiar sunt conduse de un peste sau de o pestoaica!
cat despre hrana rece a lui adi e frectie la un picior de lemn cu diana faza
mancare stie tot pescarul sa faca.
cat despre hrana rece a lui adi e frectie la un picior de lemn cu diana faza
mancare stie tot pescarul sa faca.
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"
@Adiwolf
Ai dreptate, in oarecare masura, cu chestia cu banii in casa si bla, bla da' asta e valabil poate la moldovence,oltencele-s mai temperamentale din cate stiu eu;cel putin caracaleanca mea era foc
P.S.
I-am facut varza topicul omului cu "suflet neprihanit"
dar macar l-am tzinut cald
Poate apar si ofertele pentru nimfe
Ai dreptate, in oarecare masura, cu chestia cu banii in casa si bla, bla da' asta e valabil poate la moldovence,oltencele-s mai temperamentale din cate stiu eu;cel putin caracaleanca mea era foc

P.S.
I-am facut varza topicul omului cu "suflet neprihanit"

Poate apar si ofertele pentru nimfe

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!