Prefer sa fie manufacturat (se gaseau odata in Obor la tarabele cu scule de de pescuit)- asa e cand nu-l cumperi de cum il vezi
cumpar halau
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar halau
Cumpar halau pentru pestisori, plasa textila inchisa la culoare, cu ochiuri mici. Latura in jur de 150 cm, cadru de sarma otelita
Prefer sa fie manufacturat (se gaseau odata in Obor la tarabele cu scule de de pescuit)- asa e cand nu-l cumperi de cum il vezi

cumpar halau
pune o poza, poate te ajutam......!
Am avut discutie vara trecuta cu o echipa de control pe Mures ,pana la urma n-au facut nimic ,ca n-am avut peste prins ...atunci soseam de cateva minute ...Waiter scrie:E doar pentru pestisori- momeala, il gasesti si pe site la ENERGOFISH, dar tot China.
Normal ca e voie ca doar nu e braconaj!
Nu m-am documentat,de atunci ca nu ma interesa .... prefer voblerele si rotativele in locuri baboilor . Sunt asemenea produse cam la toate magazinele de profil .
Vezi doar sa n-ai probleme ....
Ca maner iti recomand unul telescopic care folosesc zugravii e usor si ocupa spatiu mic ...sau ultimele 2-3 tronsoane de la o undita mai veche.