Cumpar GPS!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Cumpar GPS!!
Salut!..Pescuiesc des din barca si as dori sa achizitionez un gps (1000ron buget)..pentru a memora locurile unde am pescuit! Nu trebuie sa fie nou..poate kk..dar sa fie ceva mai bun!Am un sonar care nu are gps ..Lowrance Elite 4x hdi!Multumesc!...Si astept sfaturile voastre in privinta modelului/firmei..etc!
-
- junior
Re: Cumpar GPS!!
Am un gps garmin gps60.
Este foarte precis indica loctia, viteza si suporta pana la 1000 de waypoints. Nu suporta harti, oricum pe apa nu ti trebuie.dacate intereseaza lasa un mesaj privat.
Este foarte precis indica loctia, viteza si suporta pana la 1000 de waypoints. Nu suporta harti, oricum pe apa nu ti trebuie.dacate intereseaza lasa un mesaj privat.
Multumesc frumos ..dar as dorii ceva mai bun!..(harti. touch.color)!..Multumesc inca odata!
-
- utilizator nou
garmin Gpsmap 62s
busola 3d, senzor presiune, suporta acumulatori sau baterii AAA, card micro sd 32 gb, harti: terestre, topo, bike, marine proprietare sau free OSM maps , rutabile sau nerutabile.
Conexiune serial NMEA, comunicare wireless ANT, cablu alimentare 12/24 V, cablu date mini usb.
Soft gratuit Basecamp, Home Port
specificatii detaliate pe net.
Folosit de cateva ori.
garmin Quest, varianta Europa, are 5 ani, color, acumulatorul tine cca 20 h, harti in limita a 200 mb
Ambele sint waas cca 3m precizie , gpsmap 62s are si averaging unde precizia este imbunatatita.
daca te vreunul intereseaza vreunul
astept pm
busola 3d, senzor presiune, suporta acumulatori sau baterii AAA, card micro sd 32 gb, harti: terestre, topo, bike, marine proprietare sau free OSM maps , rutabile sau nerutabile.
Conexiune serial NMEA, comunicare wireless ANT, cablu alimentare 12/24 V, cablu date mini usb.
Soft gratuit Basecamp, Home Port
Folosit de cateva ori.
garmin Quest, varianta Europa, are 5 ani, color, acumulatorul tine cca 20 h, harti in limita a 200 mb
Ambele sint waas cca 3m precizie , gpsmap 62s are si averaging unde precizia este imbunatatita.
daca te vreunul intereseaza vreunul

-
- veteran
Ai un mp (cititdaca te vreunul intereseaza vreunulastept pm

Sa mai astept???
Mai e valabila "oferta" de-a da pm?

Merci.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- utilizator nou
Diin pacate nu am primit nici un mp sau poate nu stiu eu sa dau de el, nr de tel clasic nu poti trimite?
-
- veteran
0744393237-Valisilvercrest scrie:Diin pacate nu am primit nici un mp sau poate nu stiu eu sa dau de el, nr de tel clasic nu poti trimite?
garmin Gpsmap 62s
asta ma intereseaza

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!