Cumpar geanta transport barca pneumatica 3,6 - 4m fara accesorii (podina, rame etc). Singurele criterii sunt:
1. sa incapa barca
2. sa poata fi folosita (nu faramata de tot)
Cumpar geanta transport barca pneumatica
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar geanta transport barca pneumatica
Bucuresti
Re: Cumpar geanta transport barca pneumatica
Lungimea acesteia ar trebui sa fie de 125-130cm
Bucuresti
-
georgeborza
- veteran

Este atat de simplu de facut una.......daca vrei si esti din buc,vino si ai sa vezi una pt o barca de 3.60.
@ georgeborza De la bun inceput am luat in consideratie varianta asta, dar neavand o masina de cusut puternica inseamna sa platim cuiva. Daca adunam manopera + materialele sunt sigur ca iesim mai scump decat una cumparata de-a gata.
Stiu cum arata o geanta pentru transportat pneumatice. Daca ma poti ajuta sa-mi faci una, putem discuta.
@ mynu_cs Husa pentru Kolibri de 3,6m este mica pentru barca mea, iar pentru barca de 4-4,5m nu mai au pe stoc.
Stiu cum arata o geanta pentru transportat pneumatice. Daca ma poti ajuta sa-mi faci una, putem discuta.
@ mynu_cs Husa pentru Kolibri de 3,6m este mica pentru barca mea, iar pentru barca de 4-4,5m nu mai au pe stoc.
Bucuresti
Am rezolvat prin cei de la kolibri in urma sfatului dat de mynu_cs. Serghei este un baiat de nota 10. Topicul se poate inchide. Multumesc pentru gazduire.
Bucuresti