cumpar flex coat
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
cumpar flex coat
as avea nevoie de niste flex coat.nu stiu in ce cantitati se gaseste ,astept oferte pe privat.
mersi.
mersi.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
Re: cumpar flex coat
poate ca nepriceput fiind i-am zis flex coat...de fapt vreau ceva bicomponent,foarte fluid si care sa nu lase apa sa intre si bineinteles sa nu crape...poate asa are careva...
...din cate inteleg eu , cred ca ai nevoie de ceva rasina epoxy
...daca da , incearca din gama Bison , cred ca iti este cel mai la indemana si gasesti cu diferiti timpi de intarire.
...un raspuns mai precis ai putea primi daca ai spune la ce ai nevoie
...daca da , incearca din gama Bison , cred ca iti este cel mai la indemana si gasesti cu diferiti timpi de intarire.
...un raspuns mai precis ai putea primi daca ai spune la ce ai nevoie
vrea lac cu care se da pe lanseta,ala e foarte subtire.
bicomponente am de tot felul,dar nici unul nu e asa lichid cum vreau eu.
bicomponente am de tot felul,dar nici unul nu e asa lichid cum vreau eu.
Flex Coat Light. Nici asta nu e foarte subtire, dar cu rabdare te descurci. Eventual il mai incalzesti putin si devine mai lichid
mersi.am sa incerc cu asta.
mi-am facut mobilier nou in doua bai in urma cu aproape doua luni.e facut din pal lucios cantuit cu abs.blatul zicea ca e special pentru a rezista la umiditate dar s-a umflat deja intr-un loc.a patruns umiditate pe la margine.aici e locul unde vreau eu sa oun aceasta rasina si vreau sa fie subtire ca sa poata fi absorbita de lemn...macar una dintre mobile sa scape...cu cea compromisa nu stiu exact ce voi face,probabil incerc cu rasina si ramane asa bombata .inca nu-i asa tarziu nici pentru asta,e umflata pe o portiune de 5 cm,la margine.
mi-am facut mobilier nou in doua bai in urma cu aproape doua luni.e facut din pal lucios cantuit cu abs.blatul zicea ca e special pentru a rezista la umiditate dar s-a umflat deja intr-un loc.a patruns umiditate pe la margine.aici e locul unde vreau eu sa oun aceasta rasina si vreau sa fie subtire ca sa poata fi absorbita de lemn...macar una dintre mobile sa scape...cu cea compromisa nu stiu exact ce voi face,probabil incerc cu rasina si ramane asa bombata .inca nu-i asa tarziu nici pentru asta,e umflata pe o portiune de 5 cm,la margine.
Nu stiu cum se va comporta pe lemn. Incearca sa iei legatura cu userul semlecangheorghe, din cate stiu el este in domeniu. Poate te ajuta el cu alte solutii
Numai bine!
Numai bine!