Se poate inchide, le-am gasit direct de la mama lor din Polonia.Doritorii le pot cumpara de pe fishing-mart.pl.
ptr @adrian99 spor in toate dar te rog nu-ti mai da cu parerea aiurea si nu mai trola anunturile mele
Rog adminii sa inchida acest topic, multumesc!
Cumpar Dorado Invader
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Dorado Invader
zander22,prin raspunsurile tale(primul este cel mai graitor)n-ai dat dovada decat de aroganta.
n-am facut decat o singura postare(la obiect,in legatura cu voblerul).
pe langa asta ar fi bine sa folosesti cuvinte care exista in limba romana(a trola nu exista)
iar daca erai atat de viteaz nu apelai la ajutoare
spor si tie,in ce vrei tu.daca mai deschizi topicuri spune de la inceput ce persoane au voie sa posteze.
daca nu asuma-ti(repet)ca este un site public.daca este altfel intreaba administratorii.
n-am facut decat o singura postare(la obiect,in legatura cu voblerul).
pe langa asta ar fi bine sa folosesti cuvinte care exista in limba romana(a trola nu exista)

iar daca erai atat de viteaz nu apelai la ajutoare

spor si tie,in ce vrei tu.daca mai deschizi topicuri spune de la inceput ce persoane au voie sa posteze.
daca nu asuma-ti(repet)ca este un site public.daca este altfel intreaba administratorii.
adrian99 nu sunt arogant, dar am ''darul'' sa citesc oamenii si sa-mi dau seama dintr-o discutie in scris daca sunt plictisiti sau posteaza aiurea.
Nu il cunosc personal pe fishi a fost doar parerea lui despre tine care coincide cu a mea.
Daca te-ai simtit ofensat de mine nu e cazul, in acceptiunea mea toti suntem egali in fata lui Dumnezeu; toti suntem cu bune si rele
Hai sa o lasam asa si daca cumva ne intalnim candva undeva sa bem o bere si sa vorbim ca niste barbati.
Spor la vanzare si la pescuit.Toate cele bune
Nu il cunosc personal pe fishi a fost doar parerea lui despre tine care coincide cu a mea.
Daca te-ai simtit ofensat de mine nu e cazul, in acceptiunea mea toti suntem egali in fata lui Dumnezeu; toti suntem cu bune si rele
Hai sa o lasam asa si daca cumva ne intalnim candva undeva sa bem o bere si sa vorbim ca niste barbati.
Spor la vanzare si la pescuit.Toate cele bune
Rog un admin sa inchida anuntul, mi-am comandat voblerele, sunt pe drum,multumesc