Cumpar DAM EFFZETT SLIM STANDARD

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 18 Sep 2010, 09:59

preferabil ar fi sa gasesti tot in craiova ca altfel te costa o lingura mai mult decat un zalt cand adaugi transportul.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 18 Sep 2010, 10:00

Driscu Radu scrie:incearca la telefon din cate stiu eu aduc marfa recent in cateva zile.
Urmatoarea comanda vine pe la jumatatea lui octombrie, ce vine peste cateva zile e marfa comandata si trimisa in 31 august, motivul ca vine numai acum e...ca n-au gasit masina... :) Se mai intampla... :)
Cred ca se poate comanda si ce nu e pe site, sunt foarte de treaba :wink:

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 18 Sep 2010, 10:04

Dsignxxx scrie:
Ilarion scrie:Incearca la magazinul Monstru. Ei aduc cam toate produsele de la DAM

http://www.monstru.ro
Aduc si ce nu au pe site? Lingurile astea nu erau la oferta. Ai cumparat de la ei produse aduse la comanda?
Nu am cumparat inca de la ei dar a fost un prieten acum 2 zile la ei la depozit sa se intereseze de niste produse si daca nu le au pe stoc le pot aduce.
Daca nu ma insel prietenul meu chiar si-a luat o oscilanta modelul asta de la ei.
www.pentrupescuit.ro

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Sep 2010, 10:32

ii aci la Brasov un magazin unde e d'astea toate modelele...vrei pentru avatz? au si culoarea aluminiului si d'astea lucioase ... ma rog io folosesc mai rar ca imi harcea-parcea firu...dar daca ii disperare, pot arunca un ochi la magazin sa iti zic cat costa, cam 90% au sigur, si de 16 gr si de 22gr si piscoturi DAM si rotative , ma rog, is bune dar io prefer gumele :lol:

acu am vazt ca vrei orice culoare model :lol: deci in cazu asta ii 100% credeam ca vrei musai argintie ... na, daca te intereseaza la pret de magazin iti pot face un bine si iti cumpar cate si de care vrei fara adaos, adik na, platesti si transportu :)

cert e ca au destule

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 18 Sep 2010, 11:25

Pikeman mersi mult de oferta. O sa iti scriu pe privat si vedem cum facem. Iti spun exact si ce greutati vreau.
Mersi inca o data de ajutor

Driscu Radu
junior
junior

Mesaj de Driscu Radu » 18 Sep 2010, 13:18

incerca sa suni direct la ei, vezi ca au tel. afisate pe site.

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 18 Sep 2010, 14:26

@Driscu Radu: Mersi mult pentru numerele de telefon. Am trimis un mail deja. In cazul ca nu am vreun raspuns o sa-i contactez la telefon.

@Pikeman: Mie mi-au dat rezultate bune cele de 8 g la clean. Cele de 16 g le folosesc la stiuca. Si acolo am avut rezultate cand nu mergeau alte linguri. Nu stiu, poate ma impac eu bine cu ele. Sau o fi vreun efect placebo. Avat nu am prins cu ele pentru ca nu am dat in zone cu avat foarte des.

@Kingofbeasts: Stiu ca ar fi ideal sa le iau din Craiova. Dar speram sa le iau la gramada (vreo 3-4-5 linguri de la un user) si in cazul asta se mai atenua transportul. Si 7 lei nu e mult daca sunt mai multe obiecte.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Sep 2010, 14:36

la clean pescuiesc cu voblere facute de mine, deci exlud lingurile, le folosesc mai rar si pentru pastrav...eventual poti incerca ceva taifunuri de la Berti sau piscotul mic de 4 sau 6 gr de la DAM, nush

la stiuca cele mai bune linguri de la DAM sunt piscoturile de 16 si respectiv 22 gr, argintii pe exterior si aurii cu o dunga rosie pe interior

si la avat Slim-urile de 16 gr au facut legea in urma cu vreo 4 ani

:wink:

Dsignxxx
senior
senior

Mesaj de Dsignxxx » 20 Sep 2010, 17:48

Am rezolvat cu cei de la Magazinul Monstru. Pot aduce la comanda orice din catalogul DAM. Multumesc inca o data tuturor celor care m-au ajutat cu problema asta.

Se poate inchide.

Închis