Cumpar Daiwa
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
georgeborza
- veteran

Cumpar Daiwa
Cumpar Daiwa hyper custom,fara maraieli in perfecta stare de functionare....merge si un R,rog si ofer seriozitate.
Re: Cumpar Daiwa
george,userul vassy avea un 3000 la vanzare
gasesti anuntul in paginile urmatoare
nu cred sa maraie...dar este posibil sa latre
spor!
gasesti anuntul in paginile urmatoare
nu cred sa maraie...dar este posibil sa latre
spor!
-
razvan cristescu
- veteran

Maraiala este ...din oficiu la Hyper Custom.Mai silentioase sunt modelele Certate obisnuite(eu le stiu pe cele vechi).Am probat un 2500R al unui prieten si mergea f . fin si am un Certate Finesse 2004 care este la fel de silentios.
- crapmaniacul
- veteran

As zice ca adevarul e undeva la mijloc si fiecare din voi aveti dreptate.razvan cristescu scrie:Maraiala este ...din oficiu la Hyper Custom.Mai silentioase sunt modelele Certate obisnuite(eu le stiu pe cele vechi).Am probat un 2500R al unui prieten si mergea f . fin si am un Certate Finesse 2004 care este la fel de silentios.
George zic eu ca se refera la faptul ca nu doreste ceea ce se numeste "maraiala" care deja inseamna uzura pronuntata, insa o "fasaiala" usoara se poate accepta in definitiv ma gandesc, ptr ca Daiwa "se aude" cand merge, ceea ce pe multi nu-i deranjeaza, este o certitudine.
Modelele de Certate de dupa 2013 (nu e cazul Hyper-ului) sunt mai silentioase decat predecesoarele lor, insa as banui ca si mai putin durabile in timp, ca o parere personala.
nu chiar din oficiu, sa nu exageram. am invartit cateva si numai una mârâia. ori era mai obosita, ori a desfacut-o vreun "meseria?" si a sângit-o.
-
razvan cristescu
- veteran

S-ar putea ca noile Morethan care au viteze mai mari de recuperare (deci dinti mai mici si mai desi) sa nu aibe acel marait ca la modelele hyperdigigear cu recuperare 4,8:1.Am doua mulinete Tournament Force -model mai vechi-cu angrenaj hyperdigigear, recuperare 4,9 :1 si sunt chiar silentioase daca sunt gresate cum trebuie. In schimb certate HyperCustom 2500R are niste dinti mari/roata conducatoare masiva si cred ca de aceea se simte mai pronuntat acel zgomot la recuperare.
- George1985
- veteran

La morethan branzino-ul meu cu hyperdigigear nu exista marait. Nici fasait.
Mulineta nu era noua cand am luat-o.
Mulineta nu era noua cand am luat-o.
TREBUIA SA TE BAGI TU IN SEAMA CA TI-AI LUAT MORETHAN.
- crapmaniacul
- veteran

Gogol scrie:TREBUIA SA TE BAGI TU IN SEAMA CA TI-AI LUAT MORETHAN.
George Borza cauta o Daiwa Hyper Custom cu motor de Stella FE in trei cilindri si racire pe ulei
- George1985
- veteran

Nu-i pt tine informatia.Gogol scrie:TREBUIA SA TE BAGI TU IN SEAMA CA TI-AI LUAT MORETHAN.
Oricum esti in plus printre mulinetele astea.