Cumpar Daiwa ryukon 244m 21-42gr sau 244m 14-28 de preferat nou !!
Detalii PM sau mail sl_cretzu@yahoo.com
astept pe mail poze .. si bani ceruti ! ms !
Cumpar Daiwa ryukon !!
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar Daiwa ryukon !!
Catch & Release
Re: Cumpar Daiwa ryukon !!
Salutari,
Am eu o daiwa ryukon 21-42grame (real mai putin) luata de pe forum de putin timp, era descrisa in stare foarte buna dar nu e chiar asa, are un joc deranjant la spigot, pe partea metalica a inelelor sunt urme de uzura vizibile, pe maner se vad semne de uzura. Am lat-o cu 350ron. Daca te inrreseaza si ai de gand sa o pui unpic la punct poate iesi o lanseta foarte buna de jig pe rau.
Tinand cont de astea, o dau cu 250ron cu transport inclus prin posta romana.
Alin
Am eu o daiwa ryukon 21-42grame (real mai putin) luata de pe forum de putin timp, era descrisa in stare foarte buna dar nu e chiar asa, are un joc deranjant la spigot, pe partea metalica a inelelor sunt urme de uzura vizibile, pe maner se vad semne de uzura. Am lat-o cu 350ron. Daca te inrreseaza si ai de gand sa o pui unpic la punct poate iesi o lanseta foarte buna de jig pe rau.
Alin
Re: Cumpar Daiwa ryukon !!
zvic scrie:Salutari,
Alin
ai MP ...
Catch & Release