Cumpar Daiwa Infinity Q 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Daiwa Infinity Q 3000
Ma intereseaza modelul Infinity Q 3000 XP nefolosit.
Imi dau seama ca este destul de putin probabil sa-l gasesc in Ro dar trebuie sa incerc.
Altfel as fi tentat si de Infinity Q Zaion, nefolosita, daca este un pret bun.
Imi dau seama ca este destul de putin probabil sa-l gasesc in Ro dar trebuie sa incerc.
Altfel as fi tentat si de Infinity Q Zaion, nefolosita, daca este un pret bun.
-
- veteran
La Arrow au 3000 Zaion. Nu am auzit nimic de rau sau de bine despre ele.Ionut the carp scrie:de ce nu incercati la arrow? :wink:
Oricum XP era altceva.
Am retineri sa cumpar o mulineta scumpa de pe Ebay fiindca nu pot sa o verific inainte. Stau si ma gandesc cum ar fi sa dau 15 - 20 mil pe o mulineta si sa nu mearga asa cum ma astept ....
Q

rapala the best vobler in the world
cumpar daiwa infiniti-q 3000
stradic sa inteleg din postarea ta ca ai ambele mulinete si dupa ce le-ai folosit ti-ai dat seama de calitatile si defectele lor?
altfel nu vad rostul comparatiei....
eu am infiniti-q zaion si este o mulineta robusta care folosita corect duce multe sezoane.
recunosc pretul celor de la arw este cam mare dar...politica firmei.
altfel nu vad rostul comparatiei....

eu am infiniti-q zaion si este o mulineta robusta care folosita corect duce multe sezoane.
recunosc pretul celor de la arw este cam mare dar...politica firmei.
liviu , nu au aceleasi angrenaje , comparatia nu are rostliviu68 scrie:Certate modelul 2010 are mecanismele precum Infinity Q XP?
cat despre ebay , sunt magazine online seriose care livreaza corect si daca iti cumperi un produs nou , aia primesti fara probleme
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.