Cumpar Daiwa Certate Vintage Custom 2004 sau 1503
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Daiwa Certate Vintage Custom 2004 sau 1503
Valabil!!!!!
rapala the best vobler in the world
e mulineta second......VREAU CEVA NOU!!!!Cristi Y scrie:http://www.ebay.co.uk/itm/Daiwa-Certate ... 3f2304dd1a
Se poate inchide...a venit un Certate Vintage 1503 NOU NOUT!!!!

1003 am eu. JDM. Stima.
Da dar tu vrei 2000 de lei pe o mulineta cu angrenaje din plastic inauntru!!!! Sory Eu am luat o mulineta serioasa mult mai ieftin!!!!KenzoMan scrie:1003 am eu. JDM. Stima.

ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL!!!!!!
Cum tractorasele au plastic ? 

www.pentrupescuit.ro
Cred ca nu gandeste inainte sa vorbeasca.... Sincer. Cum poti spune de o Daiwa Certate 1003, facuta ptr piata japoneza, cu 9+1 rulmenti, fata de cele care sa gasesc in magazinele Arrow care au 8+1 rulmenti, ca are angrenajele de plastic? Asta imi da de gandit ca nu ai avut o mulineta buna in mana niciodata, sincer.
1003,new certate cu seria gravata pe talpa mulinetei o am si folosesc de peste 1an.
merge perfect,o mulineta inchegata pentru UL,L
angrenaje de plastic?...nici vorba
merge perfect,o mulineta inchegata pentru UL,L
angrenaje de plastic?...nici vorba
Vorbeste cu unul care a desfacut acest model si o sa vezi ce o sa ti zica!!!!!!KenzoMan scrie:Cred ca nu gandeste inainte sa vorbeasca.... Sincer. Cum poti spune de o Daiwa Certate 1003, facuta ptr piata japoneza, cu 9+1 rulmenti, fata de cele care sa gasesc in magazinele Arrow care au 8+1 rulmenti, ca are angrenajele de plastic? Asta imi da de gandit ca nu ai avut o mulineta buna in mana niciodata, sincer.
Da Ilie unele din noile tractorase au si plasticuri prin interior!!!!IlieNeamt scrie:Cum tractorasele au plastic ?
ROG UN MODERATOR SA INCHIDA TOPICUL!!!!